-
Çalıntı Çek
merhabalar ben şunu öğrenmek istiyorum şimdi ben toptan züccaciye işi yapıyorum bu işde çok eski olan bir elemanım vardı ve bu elemanım arabayı yükler gider satışını yapar çekini senetini vs. toplar gelirdi bi tane arkasında xx isimli ciro ile 11 bin ytl değerinde çek getirdi ve bizde bunları müşteri çeki olarak çalıştığımız firmalara göndeririz bankayı aradım çeki sordum herhangi bir sorunu karşılıksızlığı ve çalıntısı falan yok dediler cirolayıp firmaya yolladım çekin tahsil günü geldiğinde çek çalıntı çıktı ve ifademizi almak istiyorlar ben şuanda polise ifade vermedim konuyla ilgili olarak sizlerden bilgi aldıktan sonra ifademi vericem lütfen acil msj atarsanız sevinirim tşk ederim saygılarımla
Not: Elemanım Trafik Kazasında Hayatını kaybetti ve çeki aldığı kişiyi yani 1. cirolayan şahısı tanıyorum adres vs bulunmamaktadır.
-
Re: Çalıntı Çek
Olayı aynen olduğu gibi anlat. Bir ekleme veya çıkarma yapma.. Zaten herkesin başına gelebilecek olaylar. Yanında çek alındı makbuzunu ve malın satışını yaptığını gösterir faturayı da göster. Asıl mağdurun paranın tahsilatını yapamadığın için kendin olduğunu da söyle