Kat mulkiyetinin 18 ci maddesi gereğince dava acmak istedim kabul edilmedi
kat mulkiyetinin 18 maddesi gereğince bana ait olmayan dairedeki kiracılara dava acmak istedim 3/5 katlı binada 2/5 katı bana ait dilekce hazırladım butun dairelerde oluranlarda imzaladı ancak kabul edilmedi kabul edilmeme gerekcesi yonetim kurulu kararı lazımmış 3/5 katlı binada yonetim kurulu yok 8 daireden az binalarda yonetim kurulu olmaz diyorlar bu işin bir yolu yokmu nasıl dava acabilirim. bana ait olmayan dairede bekarlar oturuyor sürekli gürült yapıyorlar eve hayat kadını getiriyorlar defalarca uyarmama rağmen bu durum devam ediyor bu konuyla ilgili karakola şikayet ettim zabıt tutuldu kaymakamlığa dilekce verdim ayrıca iclerinden biri beni ölümle tehtit ediyor savcılığa karakola dilekce verdim polislerin yanındada beni tehtit etti bu konuda savcılık soruşturması devam ediyor bu kişilere tahliye davası nasıl acabilirim saygılar
Re: kat mulkiyetinin 18 ci maddesi gereğince dava acmak istedim kabul edilmedi
erol bey sitede bir arama yaparsanız.cevaplar var .konu daha önce birkaç kere irdelendi.
Re: kat mulkiyetinin 18 ci maddesi gereğince dava acmak istedim kabul edilmedi
Alıntı:
becozyme rumuzlu üyeden alıntı
erol bey sitede bir arama yaparsanız.cevaplar var .konu daha önce birkaç kere irdelendi.
Merhaba,
Aparman 8 daireden az olsa bile yönetici seçebilirsiniz. Kanun 8 den fazla ise yönetici seçilmesi zorunludur diyor. Azsa seçemezsiniz demiyor.
Saygılarımla