İcra Dosyasının Kayıp Olması
Öncelikle herkese merhaba.Benim sorunum kiracımla ilgili.Yardımcı olursanız çok sevinirim.01.02.2008 tarihinden bu yana kiracımdan kira alamıyorum.18.02.2008 tarihinde hesap numarası vererek ihtar çektim.Hesap numarasınada kira ücretini yatırmadı.Daha sonra avukata başvurdum.Avukatım 2.5 aylık kira borcu varken icraya verdi.Kiracım benim borcum yok diyerek icra takibini durdurdu.Avukatım icra takip davası açtı.Mahkeme icra takibinin yapılmasına karar verdi.Müfettişler dosyayı incelemeye aldı.2 aydır dosyaya sıra gelecek diye beklerken bugün avukatım dosyanın kayıp olduğunu söyledi.Dosya incelemedeyken kayıp olması mümkün mü?Çektigim ilk ihtar dosyanın içinde mi bulunur?Eger dosyanın içindeyse ihtarı tekrar nasıl çıkartacağım?Tekrar dosya yeniden çıkarılabilir mi?
Bu arada avukat ikinci ihtar çektigini söyledi.Avukatım tahliye davasını actığını ama daha günü belli olmadıgını söyledi.Dava açıldıktan ne kadar sonra günü belli olur?
Ayrıca kiracımın kredi kartı borçları yüzünden maaşıda icrada.Haciz yoluyla kiramı alsam desem evdeki esyalarıda başkalarının üstüne göstermiş.Bu durumda ben birikmiş kiralarımı alabilirmiyim?
Benim izlemem gereken yol nedir?Kiracımdan nasıl kurtulabilirim?Yardımcı olursanız cok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
Re: İcra Dosyasının Kayıp Olması
yoğun ilgiline cok tesekkür ederim.dosya gecen ay bulundu:o