-
Vergi Sorunum
Merhabalar
2008 Yılının başlarında ÖGrenci olduğum için hosting ve reseller satışı yapmaktaydım
xxx.net adresinde hosting sitesi oluşturdum banka hesap bilgilerimi verdim herhangi bir vergi mükellefliğim gibi bir durum söz konusu değildi
vergi incelemesi içn çağırdılar gittim
xxx.net adresimdeki banka hesaplarımı gösterim bu işi yapıp yapmadığımı sordular
tutanak tutuldu
tutanakta ögrenci olduğum için ek gelir amacı ile kendi sitelerimi barındırdığım sunucumda 3 kişiye satış yaptım diye belirttim
bunların dışında herhangi bir satışım yok dedim...
banka hesaplarımda herhangi bir hosting bedeli gibi bir terim yok
suan eğitim için başka bir ildeyim ailemden telefon geldi 2800 TL vergi borcum gözüküyormuş
Dedemler anlaşmaya gidip 1800 YTL indirmişler ben bu borca itiraz etme gibi bir olanağım varmıdır ?
-eğer itiraz ettim ortalam ne kadar bir süre içersinde sonuçlarını ?_
-mahkeme sürecinde diyelim kazanamadım onların faizi ödetirlermi ? faiz oranı nedir ?
yardımlarınızı beklioyorum ?
-
Re: Vergi Sorunum
burada bir tuhaflık var.anlaştık dediğin uzlaşma olmalı.fakat deden uzlaşmaya giremez.anlattıkların yardım için çok yetersiz
-
Re: Vergi Sorunum
bugun telefon ile görüştüm 24 ocak gününe kadr öderseniz 2800'den
1800 TL düşücekmiş
simdi ben suan ögrenciyim ögrenci belgemi alsam gitsem bu cezayı eğitim sürem bitince ödeyebilirmiyim ?
yada mahkemeye versem itiraz için 2800 YTL mahkeme süresince faiz uygulanırmı _?