- 

Vergi Sorunum 
		Merhabalar 

2008 Yılının başlarında ÖGrenci olduğum için hosting ve reseller satışı yapmaktaydım

xxx.net adresinde hosting sitesi oluşturdum banka hesap bilgilerimi verdim  herhangi bir vergi mükellefliğim gibi bir durum söz konusu değildi
 vergi incelemesi içn çağırdılar gittim

xxx.net adresimdeki banka hesaplarımı gösterim bu işi yapıp yapmadığımı sordular
 tutanak tutuldu

tutanakta ögrenci olduğum için ek gelir amacı ile kendi sitelerimi barındırdığım sunucumda 3 kişiye satış yaptım diye belirttim

bunların dışında herhangi bir satışım yok dedim...

banka hesaplarımda herhangi bir hosting bedeli gibi bir terim yok

suan eğitim için başka bir ildeyim ailemden telefon geldi 2800 TL   vergi borcum gözüküyormuş

Dedemler anlaşmaya gidip 1800 YTL indirmişler ben bu borca itiraz etme gibi bir olanağım varmıdır ?

-eğer itiraz ettim ortalam ne kadar bir süre  içersinde sonuçlarını ?_
 -mahkeme sürecinde diyelim kazanamadım onların faizi ödetirlermi ? faiz oranı nedir ?

yardımlarınızı beklioyorum ?

- 

Re: Vergi Sorunum 
		burada bir tuhaflık var.anlaştık dediğin uzlaşma olmalı.fakat deden uzlaşmaya giremez.anlattıkların yardım için çok yetersiz 

- 

Re: Vergi Sorunum 
		bugun telefon ile görüştüm 24 ocak gününe kadr öderseniz 2800'den 
 1800 TL düşücekmiş

simdi ben suan ögrenciyim ögrenci belgemi alsam gitsem bu cezayı eğitim sürem bitince ödeyebilirmiyim ?

yada mahkemeye versem itiraz için 2800 YTL  mahkeme süresince faiz uygulanırmı _?