-
SSK cezası hakkında
ben özel biyerde bilgisayar teknisyenliği yaptım öle büyük biyer değil 9 ay çalıştım ve sadece 5 gün prim ödenmiş 2007 eylül başında girmiştim 2008 haziran başında çıktım işede çok ihtiyacım oldugu için pek ssk işini kurcalamadım :( şimdi ssk ya başvursam avukat mahkeme falan uğraşırmıyım acaba ? birsürü şahidim var o binada 8 katlı biyer her katta başka bi firma var çoğu bnm tanıgım aramız çok iyi birsürü şahidim varken mahkemeye falan ihtiyaç duyulurmu ? onca ay maaş aldım bi kağıt bile imzalamadım para aldıgıma dair 600 ytl bşy alıyordum zaten 100 yol 100 yemek derken 400 e talim ediyoduk :( nolur bi yardım edin paramız yok bşy yok çok fazla uğraşmak istemiorum işin içine mahkeme falan girince zor olur uğraşmam :( bu 9 ay boyunca çalıştıgım günlerin hesabı nasıl ödencek 9 aylık primi banamı ödücek yoksa ssk yamı ödücek 9 aylık sigortalımı sayılcam acaba ?
-
Re: SSK cezası hakkında
Bölge Çalışma müdürlüğü ve SGK ya şikayette bulunun.
-
Şikayet ettiğiniz takdirde SGK müfettişleri kuruma giderek inceleme yaparlar. Nihayetinde eksiko lan günleri işverenden cezalarıyla birlikte alırlar. Bu sebeple genelde işverenler işçi ile anlaşıp olayı kapatmak yoluna gidiyorlar..
-
anladım da ben onların yerlerini bilmiyorum göztepede ssk var orda olmazmı acaba ? ve bu sorularımın cevapları bunlar deilki :)
-
-
-
Bi koşup gidip Göztepedeki SSK ya soralım mı, istermisiniz?