Com.tr alan adının şirketin işleyişiyle ilgisi ve haklarım?
oncelikle selamlar, dogru yere acip acmadigima emin degilim, ama ciddi sekilde bilgi gerekiyor.
sirketimiz var %51 hisseye sahibim. www.alanadi.com sitesi benim uzerime (sirket kurulmadan once de bendeydi. ve ticareti aktifti) ve sirketin diger ortagi ile bu site uzerinden e-ticaret yapiyoruz. hatri sayilir da bir gelir olusturuyor.
sirketle ve e-ticaret sistemiyle tamamiyle diger arkadas ilgileniyor bende baska bir sirketin ihracat departmaninda calisiyorum ve isim geregi surekli yurt disina cikiyorum.
bazi sorunlardan dolayi arkadasla yollarimi ayirmaya karar verdim, son olarak yurt disina cikmadan once de bu istegimi kendisine ilettim gelince de ayrintilari konusacagimizi soyledim.. ama geldigimde sirket uzerine www.alanadi.com.tr yani benim sitemin .tr li domainini alip sistemi aynen oraya aktardigini gordum..
sirketin unvani: Bilişim ve İnternet Hizmetleri San.Tic.Ltd.Sti.
bunu nasil becermis ve iptali hangi hallerde mumkun olur?
bunca yillik emegim uzerinden prim yapmayi planlayan "tatli su kurnazi" niteligindeki bu arkadasa karsi hukuki ustunluklerim nelerdir?
Re: com.tr alan adinin sirketin isleyisiyle ilgisi ve haklarim?
Kurulu sistemin size ait olduğunu ispatlayın ve şikayetçi olun elinizde deliliniz varsa ayrıca şirketinizin ismi tescilliyse de işiniz çok kolay başkası sizin şirketiniz adına site açamaz isminizi kullanamaz
bakın bir telekominikasyon şirketi böyle bir durumda ne yapmış
http://www.avea.com/ sizde neden aynısını yapmayasınız