-
Kredi karti sorunu
herseyden evvel boyle yararli bir site hazirladiginiz icin tesekkur ederim..benim ogrenmek istedegim;
benim turkiyede 3 bankaya 10 milyar civarinda kredi karti borcum var bu ana kadar duzenli olarak odemeye calisiyordum...ben yurtdisinda oldugumdan dolayi su anki sorunlarimdan dolayi onumuzdeki aylarda zorlanacaga benziyorum...sorum
eger ben bu borclari 12 esit taksitte odemek istesem ne yapmam lazim ve herhangi bir faiz biner mi?ve nasil basvurmaliyim bu konu hakkinda?
2.sorum ise; yurtdisinda oldugumdan dolayi ikametgahim annemlerde gozukuyor ola ki herhangi bir icra durumunda ne yapmam gerekir ve ailemin evine haciz gitmesi durumu olur mu?
beni bu konularda aydinlatirsaniz sevinirim..tesekkurlerimi sunar iyi gunler dilerim....
-
forum kurallarına göre "acil yardım" gibi ibareler ile başlık atmamanız gerekir
ayrıca konunuz ile ilgili olarak önceden cevaplanmış başlıkları incelemenizi bundan sonra sorunuzu sormanızı öneririm
-
boyle ibare kullanilmadigini bilmiyordum bu yuzden ozur dilerim..bu arada forumdaki bu konuyla ilgili soru ve cevaplari inceledim ama ogrenmek istedigim yurtdisinda oldugum icin burdan nasil halledebilirim veya burdan vekalet versem olur mu kanuni prosedur nasildir?tesekkur ederim
-
bir avukat tutabilirsiniz bulunduğunz yerdeki konsolosluklardan vekaletname verebilirsiniz tutacağınız avukatınızı ile her konuda baştan anlaşınız