Merhaba 2 hafta önce mailime 2-3 tane ingilizce mesaj gelmişti.Bu mesajlarda para yazıoyordu.Bunları merak ettim acaba benden paramı istiyorlar diye ben hiç bir yere kredi biligilierim vermedim benden para alamzlar demi.
Printable View
Merhaba 2 hafta önce mailime 2-3 tane ingilizce mesaj gelmişti.Bu mesajlarda para yazıoyordu.Bunları merak ettim acaba benden paramı istiyorlar diye ben hiç bir yere kredi biligilierim vermedim benden para alamzlar demi.
Mesaj metninin tamamını görmeden birşey diyemeyiz ama insanlardan bu yolla kredi bilgilerini alıp paralarını çekme uğraşı içerisinde olan insanlarda yok değil. Siz bilgilerinizi vermediğiniz sürece hiçbir şekil de paralarınızı almaları mümkün değildir.
saolun ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim
Ayrıca hotmail kullanıcısı iseniz, bilmediğiniz mailleri Kimlik Avı Dolandırıcılığı şeklinde olarak işaretleyin,tekrar gelen kutunuza aynı yerden mail gelmez;)
bizden asla para alamazlar demi ben kredi bilgilerimi vermedik sürece
bu mailin ne olduğunu çok merak ediyorum anlaya bilirseniz foruma gönderiyim
ya dostum almazlar dıyorlar ıste daha nıye uzatıyorsun anlamadım. herkese aynı maıller gelıyor korkma bu kadar.
merhaba, birisi bana mynet ekart gibi bir trojen programı yollamış.ekartınızı görmek için tıklayın butonundan başka siteye yönlendiriyor ve bilgisayara ekart diye bir dosya indiriyor.Virüs programında taratıp baktım hiç bir tehdit yok dedi bende aötım şimdi programın trojen olduğunu anladım.gönderenin maili ve ip numarası bende ne yapabilirim?
e posta adresi yanlışmış mail gönderdiğimde hata alıyorum.ip adresiyle bir şey yapılabilir mi?