Re: GBT kaydı-arşiv kaydı
merhaba arkadaşım cezanın yüz kızartıcı ve erteli olduğunu söylüyosun arşiv kaydını nasıl sildirdin?benim cezanda aynısı ama cevabını bulamıyorum...
Cevap: GBT kaydı-arşiv kaydı
kesinlikle sıkıntı çıkar bende yaşadım o durumu arkadaşlar gidin emniyet genel müdürlügüne sorun isterseniz, saygılarımla
Alıntı:
aydnlk rumuzlu üyeden alıntı
SN hukukcularımız net olarak bir sorum olacak, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler: 1999 yılında işlediğim yüz kızartıcı suçtan dolayı kısa süreli hapis cezam para cezasına çevrilip ertelendi(suç tarihinde 18 yaşından küçüktüm) bu olay gbt kayıtlarında çıkıyor ancak adli sicl kaydı ve arşiv kaydında görünmemekte, polisliğe başvuru yapacağım, sonuç ne olur
bu tarz durumlar da mahkemeler ertelenen davanın 5 yıllık süresinin doldurdugunu bildirmediği için sorun çıkıyor. Sen ifade verdiğin mahkemenin kalemine gidip davanın durumuyla ilğili yazıyı alıp emniyete gideceksin. Emniyettekiler sana yardımcı olacaklardır. başka kafana takılan bir soru var mı__??
Alıntı:
aydnlk rumuzlu üyeden alıntı
SN hukukcularımız net olarak bir sorum olacak, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler: 1999 yılında işlediğim yüz kızartıcı suçtan dolayı kısa süreli hapis cezam para cezasına çevrilip ertelendi(suç tarihinde 18 yaşından küçüktüm) bu olay gbt kayıtlarında çıkıyor ancak adli sicl kaydı ve arşiv kaydında görünmemekte, polisliğe başvuru yapacağım, sonuç ne olur
Bu arada sormayı unuttum. Yüz kızartıcı suç dedin ama konu neydi?. Benim anladığım kadarıyla taciz galiba??? suçun cinsini tam olarak söylersen polis olup olamayacağın hakkında net bilgi verme şansım olur.
arkadaşlar emniyete gidip de gbt durumunu öğrenebiliyormuyuz. daha önceden emniyete gittiğimiz falan görünüyor mu.