Merhabalar..
Öncelikle forumu kuran arkadaşlar gayet güzel ve işe yarar bir platform oluşturmuşlar tebrik edip başarılar diliyorum ve hemen konuya giriyorum.
Şimdi kayınpederim bundan 1 yıl kadar önce kına gecesi için salon tuttu bundan yaklaşık 4 ay kadar öncede kına gecemiz vardı fakat kına gecesi günü salona gittiğimizde kamera çekiminin olmadığını öğrendik fakat bundan 1 yıl kadar öncede aynı salon bacanağım için kiralanmıştı ve onda fotoğraf ta video da vardı fakat kayın pederim sözleşmeye dikkat etmediği için o günde fotoğrafçıyla salon arasında bi problem yaşandığı için bizim kameracı ve fotoğrafcı gelmedi ve bizede sizin böyle bir talebiniz bulunmadığı için kamera ve fotoğrafınız olmayacak denildi ne kadar itiraz etsekte sözleşmede işaretlenmediği için bişi yapamadık ve ben kameracıyı arayıp gelmesini söyledim tabii bu arada salon sahibinin oğluyla bayaa bi tartıştık neyse sonra ben gelin odasına çıktım eşim ile birlikte otururken polis geldi gelin odasına arkasındada 20 kişilik çapulcu timi ve salon sahibinin oğlu kına gecesini bastılar resmen ben olacakları anlayarak eşimi dışarı çıkarttım ve polis olan kişi yanında bi çapulcu ve salon sahibinin oğlu içeri girdiler benim yanımdada kayınpederim ve babam vardı,babam diğer arkadaki çapulcu timi odaya girmesin diye kapının önüne gerildi daha sonra biz daha ne oluyo demeye kalmadan ışıklar kapatıldı ve ortalık savaş alanına döndü babam kapıdakilerden 4 5 kişiyi sürükleyerek merdivenlerden aşşağı yuvarlandılar biz o arada odada karambolde napabildiysek yaptık daha sonra odadan çıkıp hemen babamın yanına aşşağı kata indim baya bi tartakladık elemanları biz 2 kişi onlar 4 5 kişiydi daha sonra bu polisle beraber gelen herif aşşağı indi ev orda bize bıçak çekti diğer elemanların ellerindede bira şişeleri fln herkes bir anda yanımıza indi davetliler fln daha sonra bunları püskürttük kaçtılar gittiler dolayısıyla kına gecesi yapılamadı ambulans geldi babam kalp krizi geçirdi ayılanlar bayılanlar fln bizi hastaneye götürdüler hastanede 86/2 derecede rapor aldık adli tıptan tabi karşı tarafta boş durmamış aynı oranda rapor almış 2 kişi almış neyse sonuç olarak biz bunlardan davacı olduk bunlarda bizden davacı oldular önümüzdeki ay mahkememiz var olayları onlar farklı şekilde savunuyor işte düğün başladı ikramlar sırasında oldu vs. vs. gibi biz ise başlamadı düğün ikram ile ilgisi yok zaten salon sahibinin oğlu 20 kişi azmettirerek gelin odasını bastılar fln diye şimdi salonun web sitesine baktığımdada standart düğün paketinde 10 poz resim ve 120dk video çekimi yapılır diye yazılan yazıyıda gördüm ve screenshotlarını aldım zaten olay günü salonun kamera sistemi olduğu için herşeyi kayda aldı ama ben sanıyorum ki o kayıtlarıda yok etmişlerdir şimdi düğün yapılmadığı için ve telafisi olmayan bir gün olduğu için ben ne talep ederim sizce neler yapılabilir ve karşı tarafa nasıl zarar verilebilir ne yapmamı önerirsiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ediyorum vereceğiniz yanıtlara....Bu arada gelen polisde gerçek polis değil taksi şöförüymüş elindeki telsiz ise durağın telsiziymiş karakol hiç birşekilde bu memur bizden değildir.olay yerine bizim sivil ekibimiz intikal etmemiştir dedi.Böylede bir durum var olay içinde :)