Merhbalar;
Bir Bankadan 120 Ay Olarak Çektiğimiz Konut Kredisi, Avukatlık Oldu.
Şu Anda Toplam Borç; 62.000 Ytl
Avukat Aracılığıyla Bu Meblağı Taksitlendirme veya Tekrardan Banka Üzerinden Yapılandırma Şansımız Varmıdır?
Printable View
Merhbalar;
Bir Bankadan 120 Ay Olarak Çektiğimiz Konut Kredisi, Avukatlık Oldu.
Şu Anda Toplam Borç; 62.000 Ytl
Avukat Aracılığıyla Bu Meblağı Taksitlendirme veya Tekrardan Banka Üzerinden Yapılandırma Şansımız Varmıdır?
Avukat ile görüşürseniz size elinden gelen kolaylığı sağlayacaktır. Size tavsiyem görüşmeye iyiniyet göstergesi olarak bir miktar para ile gitmeniz ilk ödemenizi yapmanızdır.
merhabalar. bir bankadan çektiğim ve ödeme sıkıntısı yaşadığım kredi yüzünden avukatla olan görüşmemde yapılandırma istediğimi bildirdim fakat avukat bana olduğundan ters çıkıp 1/4 ünü 1 hafta içinde ödemem gerektiğini yoksa haciz başlatacağını bildirdi.ben hafta başında yeni bir işe başlayacağımı bana ay ortasına kadar müsade etmesini istediğimde olmaz deyip kesip atmıştır.ben gemilerde çalışıyorum ve anlaştığım firmada düzgün bir maaşla işe başlayacağım önümüzdeki hafta. ne yapmam lazım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.ayrıca yapılandırma zorunlu değilmi çünkü bildiğim kadarıyla böyle bir kanun çıkmıştı.lütfen beni acil olarak bilgilendiriniz.saygılar sevgiler
merhaba, yapilandirma zorunlulugu yoktur. Avukatin borcun 1/4'unu istemesinin nedeni sizin ciddiyetinizi anlamak icindir. Eger1/4'unu oderseniz sizin kalan borcu gercekten odeyeceginize guvenir ve birazda olsa tahsilat yapabilmektedir. Cunku avukatlar yaptiklari tahsilat miktari uzerinden bankalardan maas yada ucret alirlar. En azindan dava acilmasini engellemek icin bence bir yerden bulun ve 1/4'u olamsa bile asagi yukari bir tutar odeyin. dava masraflari eklenmemis olur.
merhabalar.peki haciz gelmesi için işlemlerin yürüyüş tarzı nasıldır.icra dairesinden herhangi bir bildiri gelmeden direk hacize gelebilirmi ve gelirse hemen eşyaları alabilirlermi bunun hiç çıkış yolu yokmu yada anlaşma yolu yokmu acaba SAYGILAR