Re: Eğer Hala Sizinleyse...
Derken bir gün... O, öldü...
O güne kadar onun için yapmadiginiz ne varsa,
o anda kalbinize bir yıldırım gibi düştü...
bu yazının yazıldığı tarihte annem yaşıyordu ani bir rahatsızlık sonucu anneciğimi kaybettim
evet kalbime bir yıldırım düştü bir ateş düştü ki hiçbir itfaiye söndüremez canım anneciğim :( babamı ve seni çok özleyeceğim rabbim mekanınızı cennet etsin :(
Başınız sağ olsun Sayın Esince. Acınızı paylaşıyoruz...
Alıntı:
esince rumuzlu üyeden alıntı
Derken bir gün... O, öldü...
O güne kadar onun için yapmadiginiz ne varsa,
o anda kalbinize bir yıldırım gibi düştü...
bu yazının yazıldığı tarihte annem yaşıyordu ani bir rahatsızlık sonucu anneciğimi kaybettim
evet kalbime bir yıldırım düştü bir ateş düştü ki hiçbir itfaiye söndüremez canım anneciğim :( babamı ve seni çok özleyeceğim rabbim mekanınızı cennet etsin :(
Başınız sağolsun; ben de anne ve babamı farklı nedenlerle ama aniden kaybettim.:(
Alıntı:
Gökhan Kartal rumuzlu üyeden alıntı
Başınız sağ olsun Sayın Esince. Acınızı paylaşıyoruz...
Allah razı olsun anne ve babalarımız hayattayken kıymetlerini bilelim kaybettikten sonra çok acı oluyor rabbim sabrını verir inşallah
Alıntı:
Av.Ferda Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Başınız sağolsun; ben de anne ve babamı farklı nedenlerle ama aniden kaybettim.:(
böyle bir durumda ne denir sözler yetersiz kalır
anne ve babacığınıza Allah rahmet eylesin sizinde başınız sağolsun
anne ve babasız bir bayram daha geçti :(
"Ölüm, insanlar arasında gezer durur; insanlar âdeta bir bostan tarlası gibidir ve o istediğini seçer. İnsanlar, sıranın kendilerine ne zaman geleceğini bilmezler ve ölüm karşısında çaresizdirler."
"Bir nicenin belin büker, bir nicenin mülkün yıkar
Bir nicenin yaşın döker, var gücünü üzer ölüm." (98) "
Yunus Emre
*
"On bir çocuklu bir ailenin on birinci çocuğu olarak Mersin’in Silifke kasabasında doğmuşum. On yaşındayken annemi kaybettim ve ölümün ne demek olduğunu anladım: artık onu bir daha hiç göremeyecek, dokunamayacak, naz edemeyecektim." demiş Doğan Cüceloğlu
Şu da çok güzel bir yazı: : "Değer ve Fiyat" Sorusu
*
Sabırlar diliyorum size Sevgili esince, bu gibi durumlarda en iyi ilaç zaman, bir de mümkün olduğunca fazla da düşünmemek. Hayat devam ediyor, ister istemez... Mekanları cennet olsun.
Başınız sağolsun diyorum. Rabbimden cc sabrı cemil dilerim.
Alıntı:
deniz02 rumuzlu üyeden alıntı
"Ölüm, insanlar arasında gezer durur; insanlar âdeta bir bostan tarlası gibidir ve o istediğini seçer. İnsanlar, sıranın kendilerine ne zaman geleceğini bilmezler ve ölüm karşısında
çaresizdirler."
"Bir nicenin belin büker, bir nicenin mülkün yıkar
Bir nicenin yaşın döker, var gücünü üzer ölüm." (98) "
Yunus Emre
*
"On bir çocuklu bir ailenin on birinci çocuğu olarak Mersin’in Silifke kasabasında doğmuşum. On yaşındayken annemi kaybettim ve ölümün ne demek olduğunu anladım: artık onu bir daha hiç göremeyecek, dokunamayacak, naz edemeyecektim." demiş Doğan Cüceloğlu
Şu da çok güzel bir yazı: :
"Değer ve Fiyat" Sorusu
*
Sabırlar diliyorum size Sevgili esince, bu gibi durumlarda en iyi ilaç zaman, bir de mümkün olduğunca fazla da düşünmemek. Hayat devam ediyor, ister istemez... Mekanları cennet olsun.
Allah razı olsun ayrıca değer ve fiyat yazısını da çok beğendim
rabbimden gelir ölüm boynumuz kıldan ince
acıyı veren rabbim sabrını da verir O herşeye kadirdir
Alıntı:
murat canazlar rumuzlu üyeden alıntı
Başınız sağolsun diyorum. Rabbimden cc sabrı cemil dilerim.
Allah razı olsun rabbim her acısı olana sabırlar versin inşallah