İkinci maaş banka hesabıma yatmış
sizlerden yardım bekliyorum, işyerinden ayrılırken maaşımı elden almama ragmen ikinci olarak aynı tutar banka hesabımada yatırıldı, parayı vermek istemiyorum, ne olur ne gelebilir başıma, cezası nedir, ne kadar zaman bankada beklerse para benim olabilir, cevaplar için şimdiden teşekkürler
Re: ikinci maaş banka hesabıma yatmış
Eğer yatan para maaşınız değilse,hiç bir zaman sizin olamaz.Parayı çekip kullanırsanız,işverenin faiziyle talebi ve mahkeme masrafları,avukatlık vekalet ücreti gibi ilave masraflarla ödemek zorunda kalırsınız.
öncelikli olarak teşekkür ederim cevabınız için, aslında maaşım ama daha net ifade edeyim size ben istifamı verdigimde tüm alacaklarımı elden aldım, fakat daha sonra normal maaş yatım gününde tekrar bir ödeme yapıldı, maaşım ve 2 aylık ikramiyem, ben şimdilik dokunmuyorum maaşa, sanırım işyeride farkına varmamış beni de aramadılar henüz, yani demek istedigim şu belli bir zaman geçince bu hesabımdaki para bana ait olabilirmi, bir de dipnot ekleyim; bu yaptıgım tamamiyle sahtekarlık gibi algılanmasın benim resmi olmayan ödenmeyen pirimlerimi ödememişlerdi.
Bu yaptığınız tamamen sahterkarlık değil,fırsatçılık.
Ödemeyi yapan mutlaka fark edecek ve geri isteyecek.İStediğinde sebepsiz zenginleşmeden girip,kötü niyetten çıkacak,faiziyle birlikte talep edecek olursa dava açıp,açılan dava masrafları ve istenen ödemeleri yapmak zorunda kalacaksınız.
Ve şu anda da faiz işliyor. Siz şirketinize haber verip kendiliğinizden iade edin.