KKTC de alinan kredi kartının borcu
Öncelikle yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Benim Kafamı karıştıran bir soru var KKTC de öğrenciyken okulun kampusunden HSBC den kredi kartı aldım (CAMPUS KART 500 limitli)
fakat öğrencilk hali ve birazda umursamazlığı :mahcup: bu kartı ögrenmedim su an KKTC resmi olmayan bi işe girdim öğrencilikte bitti bvorcun ne kadar oldugunu öğrenmek için HSBCyi aradıgımda konunun avukata geçtigini ondan dolayı borcu goremediklerini soyledi bu durum benim turkiyede kara listeye alınmama ve herangibi haciz işlemine tabi olmama sebeb olabilirmi
not:avukata baktıgımda kıbrıs avukatı oldugunu öğrendim
Re: KKTC de alinan kredi kartının borcu
Alıntı:
AlparSE rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Benim Kafamı karıştıran bir soru var KKTC de öğrenciyken okulun kampusunden HSBC den kredi kartı aldım (CAMPUS KART 500 limitli)
fakat öğrencilk hali ve birazda umursamazlığı :mahcup: bu kartı ögrenmedim su an KKTC resmi olmayan bi işe girdim öğrencilikte bitti bvorcun ne kadar oldugunu öğrenmek için HSBCyi aradıgımda konunun avukata geçtigini ondan dolayı borcu goremediklerini soyledi bu durum benim turkiyede kara listeye alınmama ve herangibi haciz işlemine tabi olmama sebeb olabilirmi
not:avukata baktıgımda kıbrıs avukatı oldugunu öğrendim
hsbc de extre adresin neresi ise , bütün tebligatlar o adrese gönderilir sanırım. eğer kıbrıs ise adresin o zamanlar , o adresine gönderilmiştir.bankanın da borucunu görememesi normal.(çünkü ben hsbc şubesine gidip sormak istedim. ama güncel faizleri bilgisayarda göremiyorlar).(ama yasal takip olduysa , en zor zamanlar başlıyor demektir.çünkü birsürü masraf ta eklenecektir.)
hukuki olarak yasal takibe almışsa bankan , kara listeye de alabilir.(bende şu an öğrenciyim. hsbc kampüs kredi kartı kullanmıştım zamanında , son zamanlarda ödeme de sorun yaşayınca , zar zor bütün borcu kapatıp iptal ettirdim.) hsbc den ben çektiğimi hiçbir banka göstermedi...
bende yaşadıklarımı ve düşüncelerimi paylaştım .umarım uzman biri cevaplar sorunu inş.
saygılar...