-
Hiç gelmeyen fatura
gecenlerde kablolu tv. müracaatı için gittiğim telekom bana önce telefon borcumu öememi söyledi.ev telefonu benim üstüme değil derken 99 yılından kalma bir borç çıktı. 99 yılında tasındığım evden ayrılırken ev telefonumu iptal ettirmiştim. meğer bir fatura daha varmış ama bana hiç ulaşmadı. 50 milyon olan fatura suanda 750 milyon.bende hemen ödeyemiyorum 5 yıl beklemişler, bana hiçbir yazı gelmedi. cok fazla değil aslında ödenebilir ama benim merak ettiğm bir konu daha var. bu hafta içersinde üzerime tapu devralacağım , bu borçtan dolayı sorun yaşarmıyım..? teşekkürler,
-
Merhabalar,
Su asamada bu borçtan dolayi tapu islemlerinde bir sorun yasamazsiniz. Ancak icra takibine girisilmesi durumunda borcu karsilayacak baskaca bir menkul-gayrimenkul maliniz olmazsa devralacaginiz tasinmaza (meskeniniz degilse) haciz koydurup sattirablirler.
-
yanıtınız için teşekkürler, ancak 5 yıldır bu kadar beklemiş bir borç heralde icraya girseydi bir şekilde haberim olurdu diye düşünüyorum.neden bu kadar beklemiş olabilirler.? meblağ düşük diye olabilirmi.? icra dosyası acılıp açılmadığını nereden öğrenebilirim.? 750 milyonluk borca karsılık üzerime devraldığım tapunun satışını isterlermi.? genelde devir işlemleri sırasındamı karsımıza cıkar merak ediyorum. tesekkürler.
-
Evet icra takibine baslasalardi bir sekilde haberiniz olurdu. Ama yine de bulundugunuz yerdeki telekom müdürlügüne bir sorun derim ben. Hem böylelikle belki anlasmaya varirsiniz.
Neden bu kadar beklediklerini bilemem.
Daha önce de belirttigim gibi icra takibine girisirlerse ve siz borcunuzu ödemezseniz, bu kadar meblag için dahi olsa menkul-gayrimenkul baskaca bir maliniz yoksa kanunen bu tasinmazi sattirmalarinda hiçbir engel yoktur.
-
telekom, bir ara faizler için af çıkarmıştı. Avukatla görüşürseniz fazi indirimi sağlayabilir
-
Re: Hiç gelmeyen fatura
merhabalar,
firmaya gelmeyen mallara itiraz ile ilgili faturaya itiraz için yazılacak metinde neleri belirtmem lazım
iyi çalışmalar