Reşit olmayanla cinsel ilişki
Arkadaşlar selam.
Bir arkadaşımın başına gelen bir konuyu sizlerle paylaşmak ve çözüm yolu aramak istiyorum.
1985 Doğumlu arkadaşım 1991 doğumlu bir kızla ilişkiye girmiştir.
Fakat kızın bu ilişki soncu çocuğu olmuştur ve 3 ayı gectigi halde ailesi birlikte yasal olmayan bir şekilde çocuğu aldırmıştır. Şüpheli kızın 21 yaşında olduğunu ve üniversite öğrencisi olduğunu bilmekteydi. Mağdur olarak gösterilen kız şüpheliye yalan söyleyip kendi rızası ile birlikte olmuştur. Fakat mağdur aile baskısı ile Mağdure ve müşteki beyanını farklı vermiştir.
Aşşağıda gördüğünüz kısım yer almıştır acaba şüpheliye nasıl yardımcı olabiliriz.
http://img217.imageshack.us/img217/1...hvecezagx0.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/s...jpg/1/w992.png
Re: Reşit olmayanla cinsel ilişki.
Alıntı:
haydar44 rumuzlu üyeden alıntı
1985 Doğumlu arkadaşım 1991 doğumlu bir kızla ilişkiye girmiştir.
Alıntı:
Fakat kızın bu ilişki soncu çocuğu olmuştur
Alıntı:
acaba şüpheliye nasıl yardımcı olabiliriz.
Arkadaşınızı elinden tutup bir avukatla yüzyüze görüştürmek,yapabileceğiniz en büyük yardım olacaktır.
arkadaşlar benimde başımda 16 lık var lütfen
arkadaşlar benide 2006 yılında yani ozaman 16 yaşındaydı bitane bayan arkadaşım telefonuna cevap vermedim diye bulanıma girmiş ve karakola gidip benimle kendi isteğiğle benim yanıma gelip ters ilişkiye girdiğini ve ablasınında arkadaşımla kaldığını idda edip şikayetci olmuş ben ilk ifademde öle bişey olmadığını beyan ettim arkadaşımda aynı cevabı verdi savcılık kızın ablasınında ifadesini istedi ve kızın ablası ifade bile vermedi kızda daha sonradan gidip telefonuna cevap verdedi diye bulanıma girdim ve böle bi ifade verdim öle bişey yoktur kimseden şikayetcide değilim demiş doktor raporlarıda temiz fakat dava ağır ceza mahkemesine taşınmış bu durumda ne olur bilginize ihtiyacım var evliyim ve birbucuk yaşında bide cocuğum var ve cok kötü bulanımdayım bu olaydan ötürü sonuç ne olur bazıları bu mahkemede tutuklanabileceğimide idda etti yardımcı olursanız sevinirim
Re: Reşit olmayanla cinsel ilişki
arkadaşlar burada bi tane bile avukat yokmu benim bu olaya bi cevap yazabilecek 3 yere bu konuyo actım ama bitane arkadaşımız bile bi cevap vermedi bu konu hakkında bilgi sahibi olan bi tane bile avukat yokmu burada :(
Re: Reşit olmayanla cinsel ilişki
Alıntı:
liderx1x rumuzlu üyeden alıntı
bu konu hakkında bilgi sahibi olan bi tane bile avukat yokmu burada :(
Sitenin amacını anlayabilmiş olmadığınız anlaşılmaktadır. Sn.Erdoğan Kırcalı'nın tavsiyesine uyunuz.