Eşimden 2. kez boşanma davası
öncelıkle mrb diyorum
eşimin sayesinde yada belkıde benım sayemde buraya üye olup bilgi alma ihtiyacı hissettim...
öncelıkle 3 yıllık evlıgımın özetını kısaca yazmak isterım..eşimle evlendıkten sonra cidden şiddetli geçimsizlik baş gösterdi ne yalan söylim dayakta vardı..evliliğimiz 6.ayında ben iş yerındeyken ablası ve kardeşini yanına alarak gizlice kendı aldıgı eyşalarını kamyona yükleyerek evi talan edercesıne soyaracasına kaçırmıştı..boşanacagım diyordu birde tanıdık bir avukat bulunca eşim kendını dev aynasında gördü...neysekı araya aileler felan girdi kısa sürede yenı bir eve taşınıp naklıye parasınıda verip eşyaları gerı getırdık yenı evde 3. aya girerken eşim tekrar şiddet şikayetı ile bu defa ciddi bır sorun olmaksızın yıne ailesıne gitti bu sefer boşanma davası açtı ilk celsede ben eşimden boşanmak ıstemıyorum deyıp
1.celseyı gördum hakım o an eşimin nafaka taleblerını red ettı çalıştıgı için..
neyse daha sonra eşim telefon ederek tek celsede protokol yapalım boşanalım dedi..neyse avukatlık bürosuna gidip imzayı bastım o sandıki aman etme eyleme diyecegım ..aynı gün eve gerı döndü..bu süreden sonra yaklaşık 15 ay eşime bir tokat bile vurmadım son 1 ay eşimle kavgalar başladı 2 yada 3 kere yoğun ağır olmaksızn belkıde biri tokattır dayak oldu
bunun dışında geçmişte yaptıgı şikayetlerın yüzde 1 i bile yoktu
şu an yine boşanma davası için dilekçe verıdıgını söylüyor... yanlız şunu söylim yine tavırlar günü gününü tutmuyor eşim bir gün konuşmasında gerı gelecek gibi konuşurken bir günde tavızssz boşanacgım diyor...
benden yine nafaka tazmınat .vs istemış
öncelıkle şunu söylim hiç bir mal varlıgım yok ev araba v.s mutavazı bir ev eşyası var bunun bır kaç parçasını kendı aldı sadece bir işim var ucu ucuna geçindiğim bir durumdayım sizce mahkeme eşimin nafaka ve tazmınat talebını benım sunacagım maddi durumumla karşılaştırtarak ne gibi karar verır ben bu sefer ona bu işlerin şaka olmadıgını göstermek için boşanacagımı söylüyorum bunun ciddiyetını göstermeye çalışıyorum eşimde buna karşılık tutarsız davranışlar sergiliyor sanki boşanmayı kendını ispat etmek istercesıne istiyor gibi geldı bana... eşyalarını alması için süreklı konuşmama ragmen sende dursun kullan gibi sözler sarfedıyor eşim benım maddi olarak nafaka ve tazmınat veremıyecegımı (hakım ver dese bile) bildiği halde bunu istemesının anlamı nedır? bu davada hakım benım koşullarımı ıncelemeden karar verebılırmı yani ne yapmam gerek evin kıra kontratını bir takım masrafları oldugunu belgesıyle hakıme sunmammı gerekır...cevaplar için şimdiden teşekkurler
ben eşimin klasik kadın anlayışı ile bu yollarla bana gözdağı vermeye çalıştıgını düşünüyorum ama bu şekılde de olmaz diyorum ailesınde kalıyor ve gün geçtikçe stres ve sinir sistemim gerılmeye başladı...