Gecikmeli bitirilen işin ücretinin ödenmemesi
Merhabalar. sozlesmelı olarak 1 adet tadılat ısı aldım. ısın teslımat suresı 1 aydı . fakat musterımının cok asırı kıbırlı olmasından dolayı 1 ay rotarlı olarak bıttı. sımdı ısı teslım etmeme ragmen 10.000 ytl alacagımı alamıyorum. vermıycem gıbı tabırler kullanıyor. ne yapabılırım.?
Re: Gecikmeli bitirilen işin ücretinin ödenmemesi
yazılı sözleşme yoksa, huyuna suyuna git,
ilerde sana işi düşermi bu işle ilgili mesela? (web sitesiyle yayını kes hehe)
Yazılı bir sözleşme varsa ve orda işin geç tesliminde bir ceza belirtilmişse o kadarlık bir tutarı alacağınızdan kesebilir. Onun dışında size noterden bir ihtarname çekmemiş ve işin kabulu ile ilgili de bir teslim tutanağı imzalamış ise alacağınızı ödemek zorundadır.
S.M.Mali Müşavir
Selçuk Gülten
noterden bır ıhtar cekılmemıs durumda. bende ona bır ıs teslım tutanagı ımzalatmadım. ama ısı teslım ettım bunu kendı sozlerıylede soyluyur. sanırım bır ıcra takıbıyle bu parayı tahsıl ederım ...
işi yaptığınızı size söylüyor ama mahkemede inkar ederse sizin işi yaptığınızı ispatlayacağınız imkanlarınız var mı?
S.M.Mali Müşavir
Selçuk Gülten
sözlesmem var ve yapılan ıs kendı evının ıcınde kacarı yok yanı. Kendı ev adresınde yapılmıs komsuları var . 100 tane sahıdım var. sımdıde ıse mana bulmaya basladı. ama olmuyor odemıycem falan dıyor. mahkemede nasıl bır sonuc ızlenır??
sözlesmeden dolayı bır ıhtar cektırsem . ve ıtıraz olursa sonucu ne olur??