-
Zorla getirilme
Arkadaşlar ben bundan iki sene önce bir olaya karıştım ve sanık olarak yargılanmaya başladım.Beş mahkeme oldu her mahkemede hakim yaralıların zorla getirlmesi gerekiyo diyor ve mahkeme bitiyor benim anlamadığım polis ne iş yapıyor ? Ben en ufak bir suçtan bile arandığım zaman polis kapımda bitiyor peki bu arkadaşları nasıl bulamıyorlar.Yargılama sürecinde sadece yaralıların ifadeleri var tek delil bu ne suç aleti ne şahit hiç birşey yok ayrıca yaralılardan birtanesi uyuşturucu madde almaktan yargılanıyor büyük ihtimal orayada gitmiyor.Benim sormak istediğim bu böyle ne kadar sürer her altı ayda mahkemeye gidiyorum bir dakika sürüyor ve ben hala yargılanıyorum bunun sonu nereye varır fikri olanlar paylaşırsa iyi olur.
-
Re: Zorla getirilme
yokmu fikri veya bilgisi olan?
-
Re: Zorla getirilme
Sitede kimseyi cevap vermeye zorlayamacağınız kuralını hatırlatırım. Bu itibarla forumunuzu güncellemek için yazdığınız ileti site kurallarımıza aykırı...
Sorunuza gelince, herkesin en basit konu için dahi mahkemeleri işgal etmesi nedeni ile adalet sistemimizde aksaklıkar olabiliyor. Ancak geç de olsa adalet yerini buluyor. Bu konuda endişeniz olmasın. Buna mukabil "Geciken adalet; adalet değildir" sözü karşısında yorumları sizlere bırakıyorum.