Sulh ceza mahkemesinde görülecek hafif yaralama davasının sonucu sicil kaydını nasıl etkiler
iyi günler.
05.05.2009 da sulh ceza mahkemesinde müşteki sanık olarak davam görülecek davada haklı olduguma inanıyorum . davnın konusu basit yaralama . merak ettigim sulh ceza mahkemesinde banada bir ceza cıkarsa bunun cıkmayacagını umuyorum cıkarsada çok büyük bir ceza olacağını zannetmiyorum
bu cezanın adli sicil kaydıma işlenecegimi ve ilerde beni nasıl etkileyecegi örnegin devlet memurlugunda sorun çıkartacakmı .
şimdiden teşekkür ederim .
Re: sulh ceza mahkemesinde görülecek hafif yaralama davasının sonucu sicil kaydını nasıl etkiler
Hangi cezaların adli sicil kaydında yer alacağı ve hangi cezaların memurluğa engel olacağı sitemizde birçok konuda yer almaktadır. Araştırmanızı öneririm.
Re: sulh ceza mahkemesinde görülecek hafif yaralama davasının sonucu sicil kaydını nasıl etkiler
Sayın Başak Hanım
Siteyi baya inceledim fakat tam soruma yanıt olacak birşey bulamadım veya hukuk işlerinden anlamadııgm içinde neyi nerde arıyacagımıda bilmiyor olabilirim . ama gerçekten bulamadım .
eğer bu konuda bir bilginiz varsa bana nerden bulacagımıda hangi konu baslıgı altında bulacagımıda sölerseniz çok sevinirim.
şimdiden teşekürler.
Re: Sulh ceza mahkemesinde görülecek hafif yaralama davasının sonucu sicil kaydını nasıl etkiler
Ceza alırsanız adli sicil kaydınıza işlenir ancak bu kayıt memuriyete engel olmaz.
Re: Sulh ceza mahkemesinde görülecek hafif yaralama davasının sonucu sicil kaydını nasıl etkiler