-
Lise Ve Tecil
selam ben daha öncede yazmıştım merak ediyorum.
ekim 1986 doğumluyum. açık lise son dönemdeyim. mayıs ayında okul bitiyor ve öss'ye giriyorum.
ama açık lise'de tecil hakkı yok.
ben şu ana kadar askerlikle ilgili hiçbir şey yaptırmadım, sınavlara girdim. asker kaçağı durumundamıyım ?
Yazın okul bitince lise diploması ile tecil yapabilirmiyim veya Öss sonucuyla tecil olurmu. ?
bilgisi veya fikri olan lütfen yazsın. teşekkür..
-
Re: Lise Ve Tecil
kardes su asamada bildiğim kadarıyla seni tecil etmemeleri için hiç bir sebep yok ben sunu gördüm askerlik subelerindeki memurların cogu asabi agresif sürekli ters cvp werip insanları azarlıyorlar sonucta durumu sizler gibi krtik olan arkadasların eli mahkum malesef onların elinde bitiyor kanun nederse desin..isterlese tecil ediyorlar isterlerse etmiyorlar..ben 2 defa askerlik subesine tecil işlemlerim için gittim inanın okadar sabrettimki onlara onlar gibi karsılık wermemek için bende memurum diyorum biraz yardımcı olun diyom sanki memur olmak sucmus gibi davranıyorlar ama malesef elim su asamada onlara mahkum istedikleri gibi işi savsaklarlar ama suan bile aklıma geldikce sinirlerim diken diken oluyor gidip dalasım geliyor ilk fırsatta..işin garibi bu malesef askerlik subelerinin genelinde böyle ben memleketimden uzakta oldugumdan kendi şubemi aradım ordaki memur bile ters ters cvp weriyor..ona haketiği karsılıgı werdim nasılsa telde görmüyor beni diye..size tavsiyem gittiğiniz subeye memurlarla muhatap olurken alttan alın..gerci benim kişiliğime ters alttan almak ama elimiz mahkum..