İnternernetten satışta fatura zorunluluğu
Merhaba:İnternet üzerinden oynanan travian savaş ve strateji oyununda kredi kartı ile altın satın alıp belli bir süre oyun oynadım..Satın aldığım tutar tarafıma fatura edilmedi.Bunun mali sorumluluğu nedir vede bunu nasıl şikayet edebilirim?..Satın aldığım altınların 1/3 ini kullandıktan sonra üyeliğimi silip oynamayı bıraktım. Kalan kredinin tarafıma ödenmesini istedim vede bu talebimin karşılığında sadece oyun oynayabileceğimi para iadesi yapmadıklarını ifade ettiler..Kalan kredi tutarımın ödemesini nasıl geri alabilirim?Alabilirmiyim?.Teşekkürler.
Re: İnternernetten satışta fatura zorunluluğu
Merhaba aynı şekilde pek çok alışverişimizi artık interneti kulanarak yapmaktayız ve faturalarını malesef görememekteyiz. Bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim. Nitekim alınan hizmet karşılığı ödediğimiz paranın vergi kısmı milli bir sorundur.
İyi forumlar.
Alıntı:
jeofem rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba:İnternet üzerinden oynanan travian savaş ve strateji oyununda kredi kartı ile altın satın alıp belli bir süre oyun oynadım..Satın aldığım tutar tarafıma fatura edilmedi.Bunun mali sorumluluğu nedir vede bunu nasıl şikayet edebilirim?..Satın aldığım altınların 1/3 ini kullandıktan sonra üyeliğimi silip oynamayı bıraktım. Kalan kredinin tarafıma ödenmesini istedim vede bu talebimin karşılığında sadece oyun oynayabileceğimi para iadesi yapmadıklarını ifade ettiler..Kalan kredi tutarımın ödemesini nasıl geri alabilirim?Alabilirmiyim?.Teşekkürler.
Ödeme yaptığınız yer, hangi ülkede?
Ödeme yapılan ülke Almanya
selam, ben de travian oynuyorum ve bir sorunum var.16 mart tarihinde havale yaptım.2-4 gün içinde hizmeti alabileceğim yazılmıştı.daha sonra bu süre yazışmalar esnasında bu sürenin 5 iş gününe kadar uzayabileceğini bildirdiler.bugün itibariyle 9 gün oldu ve ben hala hizmeti alamadım.hizmeti almaktan vazgeçip para iadesi isteyebilir miyim?istersem yatırdığım ücreti tam olarak geri alma hakkım var mı?
(havale yaptığım şirket türkiyededir.)
bu sayfaya bakılmamış sanırım.inşallah soruma bir cevap alabilirim...
almanyada dava açmak isterseniz, alman bir avukat bulup vekalet verebilirsiniz :)