Değerli büyüklerim!İ.İ.B.F. Fakültesi Maliye bölümü öğrencisiyim.Normlar hiyerarşisi hakkında bilgi almak istiyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...
Printable View
Değerli büyüklerim!İ.İ.B.F. Fakültesi Maliye bölümü öğrencisiyim.Normlar hiyerarşisi hakkında bilgi almak istiyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...
Normlar hiyerarşisi deyince...Yani altaki kanunun hiyerarşi olarak üstünde olan kanuna aykırı olmayacagıdır... Bu yüzden yönetmelik kuralları tüzüge,tüzük kuralları yasalara,yasalar ise hiçbir zaman anayasaya aykırı olamayacaktır...
Anayasa
Yasa
Tüzük
Yönetmelik
Vs vs...
Bir hukuk düzeninde mevcut olan, anayasa, kanun, tüzük, yönetmelik gibi normlar, dağınık hâlde ve rasgele değil, alt-alta, üst-üste bulunur. Bu normların arasında altlık-üstlük ilişkisi vardır. Buna “normlar hiyerarşisi” veya “hukuk düzeni piramidi” denir...Bu hiyerarşi de alt basamakta yer alan norm geçerliliğini üst basamakta yer alan normdan alır ve dolayısıyla ona uygun olmak zorundadır...
İbrahimgökalp'in anlattığından anladığıma göre bir örnek vermek gerekirse:
"Sigorta Poliçesi Genel Şartlarının A.5.5.maddesinin dayanağını teşkil eden Karayolları Trafik Kanununun 48.maddesinin yasaklamayı düzenleyen ilk fıkrasında, alkollü içki almış olması nedeniyle güvenli araç sürme yeteneklerini kaybetmiş kişilerin karayolunda araç sürmeleri yasaklanmış olup, aynı maddenin ikinci fıkrasındaki yönetmelik düzenlemesine olanak tanıyan hükümde, yasaklama yetkisi yönetmeliğe bırakılmış olmadığından, Karayolları Trafik Yönetmeliğinin 97.maddesinde yukarıda anılan yasa hükmün tekrarlandıktan ve müteakip, uyuşturucu veya keyif verici maddeler ile alkollü içkilerin oranlarının ne şekilde saptanacağı belirlendikten sonra, yasa da yer alan hükmü dikkate almadan salt; ( mücerret ) 0.50 promil üstünde alınan alkol miktarına göre araç kullanma yasağı getirilmesinin yasal dayanağı bulunmadığından geçersiz bulunmaktadır. Geçersiz yönetmelik hükümlerinin, yasaya aykırı bir şekilde genel şart olarak kabulü de mümkün değildir."
--------
Yukarıdaki bölüm:
YHGK
E:2004/11-217
K:2004/212
T:7.4.2004 tarihli kararından aktarılmıştır.
İyi günler...