Re: Telefonda şantaj yardım!!!
Alıntı:
sewecen rumuzlu üyeden alıntı
selam arkadaşlar dün gece geç saatlerde ankesörlü bir telefondan kendi adıma olan ev telefonum arandı. tanımadığım şahıs direkt ismimle hitap ederek şüpheli konuşmaya başladı. şantaj ve tehdit içermiyordu ama bir bayan olarak içime şüphe düştü. savcılığa başvurup telefonumun her ihtimale karşı dilenmesini istiyorum böyle bir şey mümkün mü? lütfen bilgisi olan herkesin ve hukukçu arkadaşlarımın fikir ve yorumlarını bekliyorum. Saygılarımla....
Arkadaş mıyız hatırlayamıyorum. Umarım arkadaşızdır. Neyse... Telefonda şantaj, tehdit vs. kanuna aykırı durum yoksa ve sürekli üst üste arayarak sizi rahatsız etmiyorsa şikayet etmekte hukuki yararınız yoktur.
Umarım bilgim yeterli gelmiştir !
Re: Telefonda şantaj yardım!!!
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaş mıyız hatırlayamıyorum. Umarım arkadaşızdır. Neyse... Telefonda şantaj, tehdit vs. kanuna aykırı durum yoksa ve sürekli üst üste arayarak sizi rahatsız etmiyorsa şikayet etmekte hukuki yararınız yoktur.
Umarım bilgim yeterli gelmiştir !
arkadaşlıktan kastım forum arkadaşlığıdır... direkt odun gibiyi konuya dalmak istemediğimden yazmıştım ama sizin gibiler yüzünden neyse werdiğin bilginin bnde farkındayım saol sanırım buranın pek bir yararı olmayacak modlar konu delete