-
Uyuşturucu Satmak
Merhaba Efendim,İzmirde Bir Kaç Şahıs Polise Uyuşturucu Satarken Yakalandı Bende Onlarlandım,Ben Mahkemede Serbest Bırakıldım, Diğer Kişiler Tutuklandı,Aradan 5 Ay SOnra Mahkeme Kağıdım Geldi,Mahkeme Kağıdında Sanık Olarak Yazılmışım,Benı Mahkemeye Çağırıyorlar,Ve Sorgu Savunmasının Talimat yoluyla olmadıgından duruşmalara katılmamı istiyolar,gitmezsem yakalama emri çıkartılacağıda söylenıyor,Efendım Benım Öğrenmek İstediğim,Benı Neden Mahkemeye Çağırıyolar, Benı Tutuklamak İçinmi Çağırıyolar,yoksa Gene İfade Verip Serbestmı Kalacam,Ne OLur Cevap Yazın,Ben Mahkemeye Gidersem Tutuklanırmıyım?
-
Re: Uyuşturucu Satmak
Tutuklanabilirsiniz de tutuklanmayabilirsiniz de. Hakim sizi tutuksuz yargılanmanız için serbest bırakmış. Hakim,duruşmada hepinizin ifadelerine başvuracaktır. Gelişmelere göre tutuklanmanız söz konusu olubilir. Gitmeniz yararınıza olacaktır.
Gıyabınızda tutuklama verilirse zaten sizi hemen yakalarlar. Ayrıca bir öğrencinin uyuşturucu satıcıları arasında ne işi var?
-
Re: Uyuşturucu Satmak
Efendım Ben Satmadım Arkadaş Bana Bir Yere Gidelim Dedi,Gittik Ve Bu OLay OLdu Bende İlk İfademdede Böyle Dedim