-
Teşekkür
Bu konuyu açmamın amacı fordumdaki avukat arkadaşlara teşekkür mahayetinde. Gerçekten insanların böyle durumlarda manevi desteğe çok ihtiyaçları var.şahsım adına hepinize teşekkür ederim.
Arkadaşlar siz de teşekkür yazılarınızı bu konuya yazabilirsiniz...
-
Re: Teşekkür
Forumda, avukatlara en iyi teşekkür etme şekli,
Üyelerimizin ,site kayıt kurallarına uyarak, siteye hukuki bilgi eklerken Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına özen göstererek,ve hukukçu lara özel mesaj atmayarak
soru sorduktan sonra foruma tekrar girerek,daha katılımcı olmasıyla olacaktır, onbinlerce üye, sorduğu sorunun cevabına dahi bakmıyor....
-
Re: Teşekkür
Sayın Nikon'a bir katkı olsun anlamında şunu eklemek istiyorum, dikkatimi çeken bir hususta, bir çok sorununa cevap alan insanın hiç değilse bir teşekkür mesajı yazmıyor olması. Bir hukuk sitesi, yaşadıkları sorun dışında ilgilerini çekmiyor olabilir doğal olarak, sorunlarına cevap aldıktan sonra düzenli olarak foruma katılımlarını istemek çok haklı değil, sonuçta bu bir hukuk forumu, özel bir amacı ve yeri var. Bunu beklemek, hukuki bir sorunu olmadığı halde düzenli avukat ziyareti yapmasını beklemek gibi olur.
(Forumdaki hukuki meslek gruplarından olan insanları ayrı tutuyorum bundan)
Fakat bu hizmeti profesyonel olarak verip para kazandığı halde bir beklentisi olmadan bilgisini aktaran bir hukuk insanına bir teşekkürü çok görmemek gerekir.
Üstelik bazende aldığı cevabın beklentisi ile paralel olmadığı durumda aksileşen, negatif bir çehreye bürünen insanlarımızı da sık sık okudum girdiğimden bu yana forumlarda...
(Kişisel olarak kendimden örnek verecek olursam, şu ana kadar 4 sorum oldu, 2'sine hiç bir cevap alamadım, ama sağlık olsun.)
Bende teşekkür edenlere katılmaktan mutluyum.