Karar defterine sahte imza
Arkadaşımın ortağı yurtdışında olduğu için karar defterine imzasını taklit edip karar almıştı. Ortağı yurtdışından dönünce mahkemeye dava açtı imzalar benim değil diye. Sonra aralarında anlaşıp davadan vazgeçti ancak savcılık davadan vazgeçilmesine rağmen karar defterini istedi ve arkadaşımdan imza örneği aldı. 2 ay defter bizde kalacak dediler. Sanırım kriminale gönderilecekmiş. Size sorum öncelikle ne oluyor kamu davasına mı dönüştü bu olay? Bir de ceza alır mı arkadaşım acil cevap verirseniz çok sevinirim.
Re: Karar defterine sahte imza
Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Soruyu ceza hukuku başlığında da sorun
Alıntı:
MehmetMer rumuzlu üyeden alıntı
Soruyu ceza hukuku başlığında da sorun
Sayın mehmetmer;
Bu forum son derece uygun. Konu ticaret hukukunu ilgilendiriyor.
Sayın Pascal; Sırf "Yardımcı olabilecek kimse yok mu?" diye yazdığınız için size cevap vermekten imtina ediyorum. Site kurallarını okumadığınız son derece açık!
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Sayın mehmetmer;
Bu forum son derece uygun. Konu ticaret hukukunu ilgilendiriyor.
Sayın Pascal; Sırf "Yardımcı olabilecek kimse yok mu?" diye yazdığınız için size cevap vermekten imtina ediyorum. Site kurallarını okumadığınız son derece açık!
iki arkadaşada özellikle litigation'a teşekkür ederim. Kaba olmak yapımda yoktur o nedenle sadece teşkkür ediyorum kendisine. Sorumu soralı uzun bi süre geçti cevabınıda buldum artık yine ilginize teşkkür ederim.
iş ceza hukukuna kaymış, yani suç işlemişsiniz, bunu beyan etmişsiniz, vazgeçsenizde "suç" olduğundan işlem başlamış.
şanslıysanız takipsizlik veya para cezası olur.