Re: Posta Kutuları sorunu
değerli ismail bey.
sorun önemli ,ben hukukçu değilim ama ortaya bir fikir atayım.bence bunun yasal prosedürü, genel kurulda gündem maddesi olarak kabul edilmesini sağlamak .
bunu nasıl yaparsınız.1/3 çoğunlukla dilekçe yazıp yönetime sunmak .
pratık yolu ise ,yönetici ile direk birebir konuşarak olayı anlatmak sıkıntınızı dile getirmek ve onu bunu bir gündem maddesi yapmasını temin etmek.ikna ederek yapabilirsiniz.olmadı. genel kurulda konuyu açmak ve diğerlerinden yardım istemek
oy çokluğu ile böyle bir karar alınabileceğini düşünüyorum.
buda olmaz ise sizin seçeneğiniz hakkında yoklama yapın şahsınıza ait posta kutusu diyelim ki tepki varç
bir diğer seçenek ben öyle yaptım posta idaresine giderek bölgenizdeki postacı arkadaşı bulun ve durumu anlatın .çok anlayışlı olan bu insanlar bana yardım ettiler her seferinde üşenmeden kapıma kadar getirdiler elbette bayramlarda ,
özel günlerde,ve her gelişlerinde onları memnun edecek ufak tefek ikramlarda bulunun,lutfedip dairenize kadar çıktıkları için .diyecekseniz ki evde devamlı kimse yok.yukardakı seçenekler geçerli.
keyifli forumlar
Re: Posta Kutuları Sorunu
Gerçekten güzel düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim, söylediklerinizi deneyeceğim, bakalım nasıl bir sonuç alacağım.
(Yönetici ile dostluğum var, sanıyorum sonuç olumlu olur.)
Teşekkürler, saygılar.