Cinsel saldırı taciz 22 yasında kız
ben 1982 dogumluyum 26 yasındayım. kız arkadasım 21 yasında.biz 8 ay bir birliktelik yasadık.Ve birlikteliğimizn 7.ci ayında cinsel birliktelik yasadık.birlikteligi yasamadan önce kız arkadasımında isteğiyle bi kadın dogum uzmanına gıttık ;benımde ınanmadıgım gerekcesiyle..doktor kız arkadasımın esnek bir zara sahip oldugunu cinsel bırlesme sırasında bozulma olmayacagını soyledi.VE biz aynı gun cinsel birlesme yasadık ve kanama olmadı. ertesi gun tekrar yasadık ve kanama oldu.Kız arkadasım asırı derece bana baskı yaptı benımle evleniceksin boyle olmaz falan bende beklemesı gerektıgını soyledım oda bekleyemedı ve bende en sonunda sınırlenıp ne yaparsan yap dedım ve oda aynı gece karakola gıdıp suc duyurusunda bulunmus ben onunla zorla onu evlenmek vaadıyle kanıdırıpta ilişkiye gırmısım benım savcılıkta ıfademı aldılar ve serbest bıraktılar bu olay uzarmı ve savcılıkta serbest bırakılmam olayın kapandıgınımı gosterir yardımcı olursanız sevınırım ...
Re: Cinsel saldırı taciz 22 yasında kız
bir kişi bile cevap yazmıycakmı yardımlarınızı beklıyorum
Şimdiden mahkemeye hazırlık yapın.
elimde 1800 tane sms var hıcbır doktor raporu bir kanıt yok olay uzasa bile ne olabilir kızın tamamen kendı istegiyle olmus ve resittir bir problem cıkar mı
TCK md 102 de cinsel saldırı suçu düzenlenmiştir ve bu suç mağdurun şikayetine bağlanmıştır. En kısa sürede mağdurun şikayetini geri aldırmaya çalış. tahminim savcılık rapor isteyecektir zorla birleşme olup olmadığına dair. ileri sürülecek iddialar ve bunları destekleyecek olan deliller önemlidir.
savcılıktan rapor alınacak demissiniz ama neyın raporunu alacak cinsel birlesme sikayetınden bır ay önce oldu ve sonrasında da kendi istegıyle yıne defalarca birleşme oldu neyın raporunu alıcak kı adli tıptan ve ne sahidi var nede delili olay tamamen iftiradır sizce sikayetı gerı aldırmak mantıklımı haklı olduguma eminim ve adli bu olaya nasıl raopr duznlıycek kımse bu kıza demıycekmı senın aklın nerdeydı 1 ay gecmıs ustunden
Hakim elbette ki birşeyler diyecektir kızın şikayeti geç yapması hakkında ama bunun hukuki açıdan bir bağlayıcılığı yoktur. Darp raporu isteyecektir ama 1 ay sonrasında birşey çıkacağını zannetmiyorum. Biliyorsunuz ki yargılama delillerle yürür. Hakimlerimiz böyle olayları çok fazla ciddiye almaktadır. Bu nedenle mahkemeye iyi bir şekilde hazırlansanız iyi edersiniz. Bir avukattan yardım isteyin.
yardımlarınız ıcın tesekkürler.yani olay ciddiyede alınsa kız tamamen iftira atmaktadır delil yok darp yok tam tersne benım elimde savcılıgada verdıgım mesajlar vr kızın kendı ıstegıyle olduguna dair hakim ne kadar ciddiye alırsa alsın ortada kızın iddaalrına yakın hıcbırsey yok sadece sallıyor hakim bunu zaten anlıycaktır
Sizin adınıza sevindim. Umarım mahkemenizde bu şekilde güzel geçer. Hak yerini bulacaktır.
konu kapanmıstır herkese tesekkürler.yardımlarınız ıcın saolun