Arkadaşlar
bi tanıdığa kefil oldum. Alacaklıyla anlaşıp senet iptal olmadan kefilliğim nasıl iptal olur. Karşı taraf bunu kabul ederse kefilliğimin iptal olduğuna dair ne almalıyım onlardan
İlgi ve alakanıza teşekkür ederim
Printable View
Arkadaşlar
bi tanıdığa kefil oldum. Alacaklıyla anlaşıp senet iptal olmadan kefilliğim nasıl iptal olur. Karşı taraf bunu kabul ederse kefilliğimin iptal olduğuna dair ne almalıyım onlardan
İlgi ve alakanıza teşekkür ederim
Alacaklının sizin dediğiniz şartlarda senet iptal etmesi çok zor, Alacaklı neden senedi iptal etsinki?gerekli prosedürleri tamamlamış , alacaklıyla görüşün ama kabül etmeyeceğini düşünüyorum.
Arkadaşlar senet icraya verilmiş gelen kağıtta bir döviz kuru baz alınmış bundan sonra o senetle ilgili yapılacak ödemelerde ödeme gününün kurumu yoksa icraya verildiği tarihteki yani icra kağıdında belirliten kurmu dikkate alınır
tşk.
Karşı tarafla görüşmemizde kefil olarak icradaki senede belli bir miktarda para ödersem kefilliğimin ibra edileceğine icradaki o dosya ile ilgili adıma bir takip te bulunulmayacağına dair yazı verebileceklerini söylediler. Böyle birşey varmı nasıl bir yazı almalıyım bu tarzda bir yazı örneği verebilirmisiniz.
şimdiden ilgilenecek arkadaşlara teşekkür ederim