-
Boşanmak İstiyorum
Merhabalar,
Ben 5 aylık evliyim. Yaklaşık 1 yıllık bir nişanlılık döneminden sonra eşimle evlendim. Eşimin cinsel bölgelerinde doğuştan kaynaklanan bazı problemleri var ve tedavisi mümkün değil. Fakat eşim evlenene kadar bana bu konudan hiç bahsetmedi ve ben bu konudan dolayı eşimle sürekli tartışma/problem yaşamaktayım. Eşime karşı cinsel istekde bulunamıyorum.
Kendimi aldatılmış olarak hissetmekteyim ve evliliğimi daha fazla yürütemiyeceğimi anladım. Eşime boşanma davası açmak istiyorum.
Yaşadığım bu sorundan dolayı eşime boşanma davası açabilir miyim?
Böyle bir konunun medeni kanunda yeri nedir?
Aksi halde hayatım boyunca eşimle bu problemi çekmek zorunda mıyım?
-
Re: Boşanmak İstiyorum
boşanma davası açabilir,hastalığı hastane raporuyla belgeleyip bu rahatsızlığı evlenmeden önce bilmediğinizi tanıkla ispatlar ve rahatlıkla boşanabilirsiniz.kusurunuz olmadığından herhnagi bir mali yükümlülüğünüzde olmayabilir.
-
sayın avukat sizlere danışmak istiyorum 4 yıl önce eşim vefat eti iki çocuğum var ben tekrar evlendim şimdiki eşimle anlaşamıyorum çocuklarımı kötü
davranıyor ben eşimde ayrılırsam nafa ödermiyim ve nekadar nafa öderim ben kamuda çalışıyorum yeni eşimde çocuk yok soruma cevap verirmisiniz şimdiden teşekürler
-
Işık hızıyla tekrar tekrar sitenin her yerine serpiştirdiğiniz sorunuza ilk sorduğunuz başlıkta cevap verilmiş mi diye bakmak isterseniz aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.
https://www.hukuki.net/forum/showthre...620#post242620
Ayrıca yazım kurallarına uymak ve aynı konu hakkında farklı başlıklarda soru sormamak konusunda kabul ettiğiniz üyelik sözleşmesini hatırlayın lütfen.