Nüfus kağıdı fotokopisinin hukuki geçerliliği
ben bir fabrikaya işe başlamak için bir kişiye nufüs kagıdımı vermiştim bu daha sonra olmadı tabi ama nufüs kagıdımın fotokopisi bu kişide kaldı snr bu nufüs kağıdınla başka bi ilde benim adıma otelde kalmış ve burdan hesabı ödemeden çıkmış otel sahibi de beni turkcell bilinmeyen nolardan aramış bulmuş ve bana bu olayı anlattı bana burdan herhangi bi ceza filan ilerde çıkarmı birde korktuğum bu kişi benim nufüs kağıdı fotokopisiyle kredi, kredi kartı çıkartabilir mi? bu konuda bana acil bilgi verirseniz çok sevinirim çünkü çok huzursuzum şimden tşk ederim
Re: nufus kagıdı fotokopisinin hukuki geçerliliği
Alıntı:
leadtheand rumuzlu üyeden alıntı
ben bir fabrikaya işe başlamak için bir kişiye nufüs kagıdımı vermiştim bu daha sonra olmadı tabi ama nufüs kagıdımın fotokopisi bu kişide kaldı snr bu nufüs kağıdınla başka bi ilde benim adıma otelde kalmış ve burdan hesabı ödemeden çıkmış otel sahibi de beni turkcell bilinmeyen nolardan aramış bulmuş ve bana bu olayı anlattı bana burdan herhangi bi ceza filan ilerde çıkarmı birde korktuğum bu kişi benim nufüs kağıdı fotokopisiyle kredi, kredi kartı çıkartabilir mi? bu konuda bana acil bilgi verirseniz çok sevinirim çünkü çok huzursuzum şimden tşk ederim
Nüfus kağıdı foto kopisiyle hic bir işlem yapılmaması gerekir,O oteldeki müşteri giriş kartındaki imzada zaten size ait değildir.
Hangi banka bu Foto kopiile işlem yaparsa sonuclarına banka katlanır.
Re: Nüfus kağıdı fotokopisinin hukuki geçerliliği
benim bir kac tanıdığımın kimlik fotokopisiyle telefon hattı cıkarmışlar ve bu telefon hatlarıyla şantaj yapılmış diğer arkadaşımında adına cıkan hatlarıyla calıntı telefon kulllanmışlar bu arkadaşlar gece evinden polislerce alındı senelerce mahkeme sürdü avukatlar tutuldu her ne kadarda imza onların olmasada başları cok ağırdı size tavsiyem savcılığa suc duyurusunda bulunun daha sonra başka sorunlar cıkmasın