İnternetten oynanan oyun takası
Olayı kısaca açıklamam gerekirse internetten oynanan World of warcraft account(hesap) satın alımı için birisiyle görüştüm. Ben kendisine parayı yatırmama rağmen kendisi accountu bana devretmedi. Bende kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmak istiyorum. İlk olarak bilişim şuçları birimine mail attım. "takibi şikayete bağlı bir konu olduğundan size en yakın Cumhuriyet başsavcılığına delillerinizle birlikte müracaat etmeniz gerekmektedir."
diye bir mail gönderildi. Bende sizlere bu süreci sorcaktım bu süreç nasıl oluyor, ne yapmam gerekiyor, ... Bu süreci açıklarsanız çok makbule geçer. Son olarak kendisi ile tüm msn konuşmaları, verdiği hesaba yatırdığım paranın dekontu, kendisinin bana gönderdiği hesap numarası maili, Tc kimlik numarası mevcut. Şimdiden cevap için teşekkürler.
Re: İnternetten oynanan oyun takası
herhangi bir bilgisi olan bu konuda yardımcı olmak isteyen acil?
Alıntı:
truth rumuzlu üyeden alıntı
"takibi şikayete bağlı bir konu olduğundan size en yakın Cumhuriyet başsavcılığına delillerinizle birlikte müracaat etmeniz gerekmektedir."
Bundan başka nasıl bir açıklama istiyorsunuz?
nasıl müracat edilir, deliller nasıl sunulur ... yani bu süreç nasıl işler bu konu hakkında hiç bir şey bilmiorum
Alıntı:
truth rumuzlu üyeden alıntı
nasıl müracat edilir, deliller nasıl sunulur ... yani bu süreç nasıl işler bu konu hakkında hiç bir şey bilmiorum
Bulunduğunuz yerdeki Cumhuriyet Savcılığı' na hitaben (tıpkı bize anlattığınız gibi ) olayı anlatan kısa bir dilekçe yazın, dilekçenizde (yine bize anlattığınız gibi) elinizde bulunan delilleri belirtin delillerin tespitini Cumhuriyet Savcılığı yapacaktır. Deliller yeterli inandırıcılıkta ise kişinin cezalandırılması için kamu davası açılacaktır.
Alıntı:
earioz rumuzlu üyeden alıntı
Bulunduğunuz yerdeki Cumhuriyet Savcılığı' na hitaben (tıpkı bize anlattığınız gibi ) olayı anlatan kısa bir dilekçe yazın, dilekçenizde (yine bize anlattığınız gibi) elinizde bulunan delilleri belirtin delillerin tespitini Cumhuriyet Savcılığı yapacaktır. Deliller yeterli inandırıcılıkta ise kişinin cezalandırılması için kamu davası açılacaktır.
k çok teşekkürler. Birde son olarak sizin bakış açısınıza göre sonuç ne olur?