Reşit olmayan 2 kişinin birlikte olması
mrb.. benm için çok önemli bişeyi sormak istiyorum.. cevap verirseniz çok memnun olurum..
kız arkadaşımla birlikte olduk fakat ben daha yeni reşit oldum (birlikte olduğumuz da ben de reşit değildim) ,kız arkadaşım daha reşit değil..bu ikimizinde isteğiyle oldu onu hiç birşekilde zorlamadım.. şimdi ilişkimizin bitmesi gerekiyor ve kız arkadaşımın psikolojik bazı sorumları var ve ayrılmayayım diye bunu bana karşı kullanabilir ve büyük itimalle kullanıcak.. eğer suç duyurusunda bulunursa beni ne gibi şeyler bekliyor ? bu suç teşkil edermi ? bana açıklar mısınız ?
Re: Reşit olmayan 2 kişinin birlikte olması
reşit değildik demekle 15 yaşından byükmüydünüz? yani 16 yaşınızdan gün aldınız mı bu eylemi yaptığınızda..Eğer öyleyse sana karşı onu kullanacağı zaman çektiği mesajı,msn kayıtlarını tut. ayrılırsan şikayet ederim derse sende onları gösterirsin..Zaten sende reşit değilsin,eskiye dönükte resim yada ilişkiniz olduğuna dair birşeyler varsa sakla onlarıda, hatta şimdiden başla buna..Onun zorla oldu demesiyle olacak iş değil ayrıca. bunu ispatlaması gerekir.aranızda gönül ilişkisi varsa işin kolay. Yoksa işin çok zor. allah düşmanımın başına vermesin..birde bu iftiraysa.Bence kız arkadaşın sorunlarını atlatana kadar idare et,bişeyler yap yani. tatlıya bağla işi. ah ben sana ne akıl verirdim ama burda yazamıyorum işte.. aynısı başıma geldi mahkeme devam ediyor.
Reşit demek 18 yaşını doldurmuş demek.
bi ikitane msjı vardı onlarıda msj kutusunu temzlerken yanlışlıkla sildim .. bende tedavi görene kadar yanında durucam ama ayrılınca aynı şeyler olursa diye korkuyorum.. o olay olduğunda ikimizde 15ten büyüktük,tamamen doldurmuştuk.. sana da Allah sabır versin
yani suç olmaz mı diyosun bunu ispatlarsam zorla olmadığını .. sonuçta ikimizde 18 den küçüğüz
Konu başlarken hatırlatmak istiyorum.Lütfen yazım kurallarına uyunuz,aksi takdirde konu kilitlenebilir.
O zaman şimdiden başla kayıtlara.. zorla olmadığını ispatlarsan belki yırtarsın kardeşim :D
ben bir hukukçu değilim ve size hukuki bir cevap yazamayacağım ancak sözleyebileceğim şey şu aslında biolojik olarak doğanın kanunudur iki bireyin beraber olması ; ancak yaşadığımız ülkede hala bu konuyla ilgili tabular var. size önerim öncelikle bir iç hesaplaşma yapmanızdır. böylelikle onun pisikolojisini daha net algılayabilirsiniz. Çünkü siz arkanızı dönüp gittiğinizde bedeninizde buna ait hiç bir iz kalmayacak ama bu durum onunla beraber kalacak.acaba siz evleneceğiniz kadının bakire olup olmadığına ne kadar önem veriyorsunuz? Bunu kendinize dürüstçe sorun lütfen Günümüzde pek çok üniversiteli genç cinsel ilişkilerini yaşıyor ancak; anket sonuçlarına bakıldığında hatırı sayılır bir kısmı eşinde bekarete önem veriyor. Bu bir iki yüzlülük ve kadınların sırtında ağır bir yük. Bir bayan olarak size önerim en azından bu durumu atlatana kadar yanında olmanızdır.Onun açısından eminim ki büyük bir tramvadır ama bunu unutmayın bu tramvayı yaratanda, sebep olanda bir erkek oluyor.