“Ekmek Arası Daktilo Konçertosu”
Değerli üyemiz ve benim çok sevdiğim Av.İlknur Sezgin Temel'i tanımam Hukuki Net sayesinde olduğu için bu haberi buraya eklemek istedim.
Sevgili İlknur abla..
Arkadaşından duyduğun için pek emin olamadığın ve bugün adliyede sessizce "ilk kez seninle paylaşıyorum Selin"dediğin, doğru mu acaba diye birlikte baroya sorduğumuz fakat "bize henüz bilgi gelmedi" denilen Ankara Barosu Öykü Yarışması birinciliğin evet doğruymuş..
http://www.ankarabarosu.org.tr/Pg_ht...ml&DataID=2509
Tebrik ederim..
Re: “Ekmek Arası Daktilo Konçertosu”
Ankara Barosu Yazın yarışması sonuçları belli olmuştur.
Şiir dalında ödüle değer eser bulunamamıştır.
Öykü dalında,
1.lik ödülü,”Emma Bovary” takma ismiyle yarışmaya katılan “Papağan” hikayeleri adlı öyküsüyle Güzin Tanyeri ve “Zifir” takma ismiyle yarışmaya katılan “Ekmek Arası Daktilo Konçertosu” adlı öyküsüyle, İlknur Sezgin Temel arasında paylaştırılmıştır.
Ankara Barosu wep sitesi.
Sayın Av İlknur Sezgin Temel
Bizler genelde pozatifduyguları ifade ederken geç kalırız ama kızgınlık öfke gibi negatif duyguları ifade ederken değil geç kalmak çoğunlukla, sonradan pişman, olsakda erken davranırız.
Tebrik ederim İlknur hanım azminiz ve istekleriniz doğruluk Deniz'inde binlerce yeni öykülerle başarılarınızın devamını dilerin. Saygılarımla
Bende tebrik ederim. Bu güzel öyküyü okuma şansımız olacak mı acaba?
Tebrikler Sayın Temel kıvanç duyduk,sevindik ama öyküyü okumak isteriz.
Beni tebrik eden herkese en içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Sağ olun. Aslında ne diyeceğimi de pek bilemiyorum. Başıma ilk kez böyle bir şey geliyor. :)
Selinciğim,
Bu haberi adliye koridorlarında koştururken aldım ve açıkçası ağzı kulaklarına varan sırıtık bir tip olmaktan öte ne yaptığımı çok da hatırlamıyorum. Allahtan girmem gereken icra dairesinin numarasını hatırlayabildim de içeri girdim ve seni gördüm. :) İşte o koridordaki duygularım ne idiyse açmış olduğun bu başlığı okuyunca aynen o halde buldum kendimi. Teşekkür ederim.
Öykünün yayım hakkı sanırım Baroda. Şartnameyi hatırlayamıyorum. :( Eğer hukuki açıdan bir engel olmazsa ödül töreninden sonra yayımlayabilirim sanırım.
“Ekmek Arası Daktilo Konçertosu” :iyi:
Bu güzel haberi bizimle paylaştığı için Sevgili c_selin'e teşekkür ediyorum ve
Tebrikler... Tebrikler Sevgili Av.İlknur Sezgin Temel diyorum. :)
Dilerim kaleminizden dökülen o güzel öyküyü burada okuma şansımız doğar da tekrar tekrar okuyabiliriz.
İyi ki varsınız, hep var olun...
Rica ederim İlknur abla.
Öyküyü merak edenlere ise ufak bir ipucu verebilirim.Öykü, tarlada çalışan bir kızı anlatıyor-muş.
Tebrikler Sayın Temel, öykünüzü sabırsızlıkla bekliyoruz. :)
Tebrikler Sn.Av.İlknur Sezgin Temel,
Umarım bu güzel öykünüzü okuyabilme şansını buluruz...