Bakaya durumuna düşüp 2 sene üst üste kalmak
Ben 1984 doğumluyum 2 yıl meslek yuksek okulunu okudum ve açık öğr. Hazırlık sınıfına kayıt yaptırdım .2 sene üst üste kaldım. 3 senemde bütlerde tüm derslerimi geçip hazırlık sınıfından 3 sınıfa geçmeyi hak kazandım. Yalnız 1 ay once eve kağıt gelmişti. Bakaya durumuna düşmüşüm.Öğrenci işlerinden ekc2 belgesi almak istedim yalnız ayın 27 de kayıt yaptırmam gerektiğini ve askerlik şubesinden askerlik durum belgesi almamı söylediler. Bakaya kaldığım için bu belgeyi bana verceklerini sanmıyorum.Tecil için ne tür bir yol izlemeliyim arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
Re: Bakaya durumuna düşüp 2 sene üst üste kalmak arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
arkadaşım kayıt yenilemene gerek yok...
sen sınıfını geçtiysen sana ek c2 yi vermek zorundalar...
ben bu ay aldım
aynı senin gibi sınıfı geçtim gittim aöf bürosundan aldım...
adamlar kayıt yenilet öyle gel demediler...
kayıt yeniletmeden önce zaten otomatikman ek c2 de sınıfı geçtiğim belirtiliyordu...
ha işe yaradı mı :D
yaramadı askerlik şubesi ek c2 yi kabul etmedi yoklama kaçağı olarak geziyorum...
Re: Bakaya durumuna düşüp 2 sene üst üste kalmak arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
Alıntı:
Elbruz46 rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşım kayıt yenilemene gerek yok...
sen sınıfını geçtiysen sana ek c2 yi vermek zorundalar...
ben bu ay aldım
aynı senin gibi sınıfı geçtim gittim aöf bürosundan aldım...
adamlar kayıt yenilet öyle gel demediler...
kayıt yeniletmeden önce zaten otomatikman ek c2 de sınıfı geçtiğim belirtiliyordu...
ha işe yaradı mı :D
yaramadı askerlik şubesi ek c2 yi kabul etmedi yoklama kaçağı olarak geziyorum...
kardeş sen hazırlıktan mı 3.sınıfa geçtinde aldın bu belgeyi. bende bakayayım ben alamadım. neden kabul etmedi askerlik şubesi bu belgeyi??
ben hazırlıktan değil ben aof 3. sınıfta 2 yıl kaldım yoklama kaçağı durumuna düştüm ondna sonra 4 e geçince aldım ama askerlik şubesi bizi senin üniversite ilgilendirmez dedi...
Alıntı:
ben hazırlıktan değil ben aof 3. sınıfta 2 yıl kaldım yoklama kaçağı durumuna düştüm ondna sonra 4 e geçince aldım ama askerlik şubesi bizi senin üniversite ilgilendirmez dedi...
öle saçmalıkmı olur yaa. tecil etmeleri lazım aslında. sende 1 sene daha kaç bitir kısa dönem yaparsın.
Alıntı:
mehmet1982 rumuzlu üyeden alıntı
öle saçmalıkmı olur yaa. tecil etmeleri lazım aslında. sende 1 sene daha kaç bitir kısa dönem yaparsın.
haklısın
sonuna kadar
Re: Bakaya durumuna düşüp 2 sene üst üste kalmak
kardeşim aof öğrenci burolarını aradım en az 10 ili hepsi ben daha sormadan askerlikten ilişkin olmadığına dair durum belgesi alman lazım dedi. Bu belgeyi sana nasıl veriyorlar şaştım ben öğrenci numaramı olmadı kimliği sana yollayım benim için al yada hangi açık öğretim burosuysa nerde olursa olsun gider kendim de alırım bana sadece yerini soylemen yeterli
Ben maraş aöf den aldım ek c2 yi...
Alıntı:
Ben maraş aöf den aldım ek c2 yi...
Kardeş bana da alabilirmisin maraştan Bende Kayserideyim olmadı sana yollayım öğrenci belgemi verirlerse dile benden ne dilersen :)) Cidddi soyluyorum hayatımın donum noktası olcak.