Re: Askerlik tecili hakkında
Bugün askerlik şubesiyle görüştüm, benzer durum için,
3.sınıfa geçtiğinize dair kağıt alıp,askerlik şubenizden tecil etmelerini isteyin..
dostum bu evrağı ben aldım ve askerlik şubeme götürdüm. ek-c belgesi olmadan kabul edemeyiz dediler. bu belgeyide hazırlık sınıfı olduğumuz için vermiyorlar. bu durumda arada kalıp hiçbirşey yapamayıp mecbur yoklama kaçağı oluyorsun. yokmudur bunun çözümü ?
Merhaba ek c2 belgesi olmadan edemiyeceklerini söylüyor şube ne yapmalıyız.
Alıntı:
ahmetkul rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba ek c2 belgesi olmadan edemiyeceklerini söylüyor şube ne yapmalıyız.
kardeş durumum aynısı seninle. banada askerlik şubesi aynısını söyledi. okuldan istedim vermiyolar. ben bi çözüm bulamadım yaa. gideceksin askere diyorlar. sen bulursan lütfen banada bilgi verirmisin.
Mehmet Kardeş 27 de askerlik şubesine gidip konuşcam o zaman sana yazarım sende bulursan beni aydınlat. Ne yapıp edip tecil ettirmem lazım.
kardes su asamada bildiğim kadarıyla seni tecil etmemeleri için hiç bir sebep yok ben sunu gördüm askerlik subelerindeki memurların cogu asabi agresif sürekli ters cvp werip insanları azarlıyorlar sonucta durumu sizler gibi krtik olan arkadasların eli mahkum malesef onların elinde bitiyor kanun nederse desin..isterlese tecil ediyorlar isterlerse etmiyorlar..ben 2 defa askerlik subesine tecil işlemlerim için gittim inanın okadar sabrettimki onlara onlar gibi karsılık wermemek için bende memurum diyorum biraz yardımcı olun diyom sanki memur olmak sucmus gibi davranıyorlar ama malesef elim su asamada onlara mahkum istedikleri gibi işi savsaklarlar ama suan bile aklıma geldikce sinirlerim diken diken oluyor gidip dalasım geliyor ilk fırsatta..işin garibi bu malesef askerlik subelerinin genelinde böyle ben memleketimden uzakta oldugumdan kendi şubemi aradım ordaki memur bile ters ters cvp weriyor..ona haketiği karsılıgı werdim nasılsa telde görmüyor beni diye..size tavsiyem gittiğiniz subeye memurlarla muhatap olurken alttan alın..gerci benim kişiliğime ters alttan almak ama elimiz mahkum..