Ben 3 parsel de 9 blok olan bir sitede oturuyorum. bu bloklar kendi blok yönetimleri tarafından yönetilmektedir. bundan 7 sene önce blok yöneticileri bir araya gelerek site yönetimi kurup yönetici seçtiler.bunuda tapuya bildirdik dediler.
1) K.M.K yasaya göre yukarıda anlattığım yönetim yasalmıdır?
Ben kuruldukları günden itibaren belirledikleri aidatları ödemeyip site yönetimini tanımadığımı söyledim.
Site yönetimince gönderilen ödeme emrine itiraz ettim bu durum sulh mahkemesine taşındı karşı tarafın avukatları tapu kayıtlarını delil olarak gösterdiler lakin hakim her duruşmada tapu kayıtlarını istedi bu kayıtlar nedense hiç gelmedi bilir kişi istedi onuda yapmadılar ve dava reddedilerek lehime sonuçlandı bu dava 2 sene sürdü.
Aradan 3 yıl geçti şimdi başka bir yönetici bana yine ödeme emri gönderdi ben yine itiraz ettim ve yine mahkeme.:kızgın:
2) Ben kendi bloğumda yöneticilik yapmaktayım bu kısır döngüyü tamamen ortadan kaldıracak, bir girişimim olabilirmi acaba,yeni yasanın tarif ettiği şekilde yeniden yönetim yapılanmasına gidilse ve bu yönetim planı tapuya işletilse buna gerek varmı.? zaten blok yönetimi var.
3)Yani ne gibi bir önlem bizi bu parazitlerden,sülüklerden ebediyyen kurtarır ? vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..