Merhaba,
Ben bir alacaklıma senet verdim senedi en azından vadesinde ödemekte zorlanacam senetteki adres babamın sahibi oldugu şirketin adresi .
Babamla veya şirketiile alakam yok ama babamın işyerini hacze gelebilirlermi ne yapmalıyım.
Teşekkürler.
Printable View
Merhaba,
Ben bir alacaklıma senet verdim senedi en azından vadesinde ödemekte zorlanacam senetteki adres babamın sahibi oldugu şirketin adresi .
Babamla veya şirketiile alakam yok ama babamın işyerini hacze gelebilirlermi ne yapmalıyım.
Teşekkürler.
Merhaba,
Benim sorunum sanırımçok kişiyi ilgilendirmiyor.Ama benim için çok önemli ve acil lütfen cevap yazarmısınız?
Teşekkürler
Değerli kardeşim,herhangi bir malı veya hizmeti satın alarak senet vermişsin ve babanın adresini göstermişsin.İnsanın başına her türlü iş gelebilir.Alacaklınla konuş,ertelemeye çalış,olmuyorsa aldığın malı geri vermeye çabala.Babana böyle bir alacaklı geldiğinde seninle gurur duymaz herhalde.Sen daha senedinle ilgili bir şey yapılmamışken kanunun açık yönlerini sorguluyorsun.Merak etme.Alacaklın her kimse sen konuşmazsan o seninle konuşmaya gelir.Şunu unutma ki hiç kimse hemen icraya koşmaz.