Ölümle tehdit devamlı rahatsız etme
Bundan 6 ay önce işe alınan bir mutfak elemanı devamlı alkol kullanması daha önceki iş yerinde patronunu bıçakla kovaladığını söylemesi ve üstüne üstlük sabıkalı oldugunu ortaya çıkması sonucu işe girdikden üç gün sonra işden çıkartılmışdır. Bundan 4 ay sonra bu benim telefonumdan bir hafta bile çalıştırılmamasına rağmen 4,5 ay sigortasız çalıştırıldıgını söyleyerek benden para istemişdir tabiki böyle bir ödeme yapmadım daha sonra geceleri sabaha karşı dört sularında arayarak devamlı rahatsız etmeler devamlı mesaj atmalar hakkını kimsenin yiyemicegini soylemeler iş mahkemesine basvurcam diye tehdit etmeler en sonunda hiçbirşey alamayacıgını anlayınca ölümle tehdit etmeye başlamışdır yolda aniden saldırcagını söylemekdedir işden kacda çıkdıgımı nerde oturdugumu bildigini söylemekdedir ve mesaj atmakdadır tabi bende zaman zaman kendimi frenliyemeyip hakaret ve ne yazıkki küfür etmiş bulunmakdayım en sonunda sonra düşündügümde neden savcılıga başvuruda bulunmadıgım için kendime kızdım basvurdugum takdirde neler olur başvurmalımıyım
Re: Ölümle tehdit devamlı rahatsız etme
savcılığa şikayet dilekçesi verin ve size yazdığı tehdit mesajlarını tutanağa geçirttirin ve en azından telefonlarınız dinlemeye alınabilir ve delil olarak kullanırsınız
Re: Ölümle tehdit devamlı rahatsız etme
Benim anlamadığım birinin bir insanı tehdit etmesi suç olarak kabul edilmiyormu yazılı ve sözlü olarak hemde içinde ölüm kelimesi geçerek neler yapmam gerketiğini daha kapsamlı olrak bir üstad yorumlayabilirmi acaba ?
can guvenligim olmadigini dusunuyorum
Olum ve devamli tehdit konu basligi altinda derdimi anlatmisdim anlatigim sahis gece 02 siralarinda is yerimiz onunde pusuya yatmis ve ben isden cikar cikmaz bicakla ustume saldirdi sans uzeri gormemle ellerimle kendimi koruyarak ve sahsi etkisiz hala getirdim fakat araya girenlerin sayesinde elimden kurtularak bicagi yerden alip tekrar ustume saldirdi bogusma esnasinda omzum cikmis ordan hizla uzaklasdim beni her gece eve goturen vasita sayesinde hemen karakola gittim omzun ciktigi icin hemen hastaneye goturduler ve islemlerimi yaptilar sonra karakola geri donduk ve sahisin daha once attigi olum mesajlarinida tutanaga gecirerek ikide sahit yardimiyla sikayette bulundum 4 gun oldu kisi yakalanamdi ve ben can guvenligim olmadigini dusunuyorum onu taniyanlara gece yeniden saldircagini soylemis can guvenligimin olmadigini dusunuyorum ne yapmaliyim karakolda verdigim ifade ise yararmi bir daha gece saldiriya ugramayami beklicem lutfen ne yapmam gerekiyor benim :(