Çalışıyor olmama rağmen maaşım ödenmiyor
merhabalar ben özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum atamalı bir öğretmen olmama rağmen yaşanılan şahsi sorunlar nedeniyle derslere girmem izin verilmiyor ve de maaşım ödenmiyor fakat okulun kadrolu öğretmeni olarak görünüyorum ayrıca sigortamda ödeniyor.böyle bir durumda maaşımı alabilmek için ne yapabilirim ? ilgilenirseniz çok sevinirim
Re: Çalışıyor olmama rağmen maaşım ödenmiyor
Maaşlarınızın ödenmemesi nedeniyle sözleşmenizi sona erdirip dava açabilirsiniz.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Maaşlarınızın ödenmemesi nedeniyle sözleşmenizi sona erdirip dava açabilirsiniz.
teşekkür ederim sayın Kırcalı, sözleşmemi sona erdirmeden yapabileceğim bir şey var mıdır acaba?
Sayın Avukat Uçar forumda KM gönderme yetkim yok.yetkim gelince paylaşımda bulunacağım.çok teşekkür ederim.
çalıştığım kurumla sözleşmem var istifa etmeden ödeme emri çıkarılabilir mi? ayrıca ödeme emri konusunda ayrıntılı bilgi alabilir miyim?
Ayrılmadan da ücret alacaklarınız için dava açabilirsiniz.
İşverene bir ihtar yollayıp ücret alacaklarınızın ödenmesini,aksi takdirde hukuki yollara başvuracağınızı bildiriebilirsiniz.Ödenmezse dava açarak alabilirsiniz.
bilgilendirmenizden dolayı teşekkür ederim sayın Kırcalı.
Alıntı:
derya_derya rumuzlu üyeden alıntı
bilgilendirmenizden dolayı teşekkür ederim sayın Kırcalı.
dava açmadan ve notere gitmeden önce iş akdiniz ve elinizdeki diğer evrakları bordro vs. alıp çalışma bakanlığının bölge çalışma müdürlüklerine orada bulunan matbu evrak ile şikayette bulunabilirsiniz. daha hızlı ve daha ekonomik sonuç alacağınızı söyleyebilirim. iyi günler...
Alıntı:
zafersmmm rumuzlu üyeden alıntı
dava açmadan ve notere gitmeden önce iş akdiniz ve elinizdeki diğer evrakları bordro vs. alıp çalışma bakanlığının bölge çalışma müdürlüklerine orada bulunan matbu evrak ile şikayette bulunabilirsiniz. daha hızlı ve daha ekonomik sonuç alacağınızı söyleyebilirim. iyi günler...
teşekkür ediyorum sayın zafersmmm ben de böyle bir öneri bekliyordum. malum, çalışırken neler yapılacağını bilemiyorum.
Alıntı:
derya_derya rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Avukat Uçar forumda KM gönderme yetkim yok.yetkim gelince paylaşımda bulunacağım.çok teşekkür ederim.
Sayın üyelerimiz; sitemizin misyonu gereğince KM ile danışmanlık hizmeti verilemeyeceğini bir kere daha hatırlatmak isteriz.