15 ay once bosanma davam oldu hakim bosanmamiza karar verdi ama esim temyize gitti ve dosyamiz 15 aydir yargitayda halada bir sonuc cikmadi, bosanma davasinin 8 ay gibi bir ortalama zamanda sonuclandigini yazmissiniz daha ne kadar sure bekleyecegim?
Printable View
15 ay once bosanma davam oldu hakim bosanmamiza karar verdi ama esim temyize gitti ve dosyamiz 15 aydir yargitayda halada bir sonuc cikmadi, bosanma davasinin 8 ay gibi bir ortalama zamanda sonuclandigini yazmissiniz daha ne kadar sure bekleyecegim?
yanlis biseymi yazdim
yargitay ana sayfasindan dosyami sorguladim daha sonuclanmamis avukatimlada gorustum onunda bir bilgisi yok tahminen daha nekadar beklemem gerekiyo ortalama ne kadar surede sonuclanir davam bilgisi olan varsa lutfen cevp yazarsa sevinirim 15 ayi gecti yargitaydaki dosyam daha sonuclanmadi
Ortalama süre sizin davanızın ne kadar sürede sonuçlanacağı hakkında kesin bilgi vermez. Çünkü ortalama süreden çok daha kısa ve çok daha uzun sürede sonuçlanan davalar da vardır.
Sayın orucum benim dosyam tam 12 aydır yargıtayda ve 17.000 lerde kalemi aradım en erken 3 4 aya çıkar dediler henüz 14 .000 lerdeymiş sizin dosya numaranız kaç binlerde artık hesabını siz yapın .