Kredi kartı borcu ve ailenin evine icra
selamlar.abimin 3 ayrı bankaya kart borcu var.muhtar kayıtlarına göre ikamet adresi bize ait.fakat abim bizimle kalmıyor 3 senedir.tebliğ zarfları geldi onları ben aldım.bunun bir zararı varmıdır bize karsı.ayrıca evde onun adına hiçbir esya yok ve belgelenebilir durumda.anneme ve bana ait esyalar.lütfen acele yardım.tesekkurler.
Re: Kredi kartı borcu ve ailenin evine icra
arkadaşlar lütfen gercekten ciddi bir durumum var.yardım acilll..
Bu konuda cevaplanmış binlerce soru var.Araştırırsanız sorunuza cevap bulabilirsiniz.
erdogan bey forumda yeniyim lütfen en azından ufak bir paragraf altında cevaplarsanız sevinirim.tesekkürler..ilginize
https://www.hukuki.net/forum/search.php Arama bölümünden daha fazla cevaba ulaşabilirsiniz.
Ağabeyinizin bankalara vermiş olduğu ikamet adresi ailenizin ev adresi ise,banka bu adrese gelip haciz uygulayabilir.Eğer haczedilen eşyalar ağabeyinize ait değilse,anne babanız istikhak iddiasında bulunup haciz belgelerine bu kaydı geçirtmelidir.Daha sonra istikhak davası açarak haczi kaldırtma şansları vardır.
erdoğan bey esyalar evden gidicekmi yani istikhak ta bulunsak bile.esyalar belgeli olsa dahi götürebilirlermi.eğer öyleyse kötü.
Genel olarak benim bildiğim kadarıyla ev eşyaları kullanılmış durumda olduğundan,kaldırıp götürmek depolama masrafları falan derken masrafları arttırdığından haciz uygulanıp evde bulunanların yeddieminliğine bırakılıyor.
inşallah dediğiniz gbi olur erdogan bey.verdiginiz bilgiler için tesekkurler.iyi geceler diliyorum.umarım hersey konustugumuz gbi olur.:(
tebligatları almışsınız, icra gelirse eşyalarını almaya hakkı var
siz faturalarıyla ispat edebilirseniz size ait olduğunu, ispat ettiklerinizi almazlar.