Velayet Davası açmak istiyorum
bundan 9 yil once esimden bosandim bosanirken maddi durumum olmadigi icin kendi mahkeme oglumun velayetini babasina verdi simdi ise yurt disinda yasiyorum maddi durumum cok iyi oglumun babasinin ise durumu kotu oglum babanesi halasi ve babasiyla yasiyor gecimlerini babanesinin alman maasi ile karsiliyorlar babasida calisiyor ama yetmiyor evleride kira uzlasma yoluyla velayeti almak istedim ama kabul etmedi velayet davasi acmak istiyorum oglum 11 yasinda oglumun velayetini alma sansim ne kadardir ve istanbul kadikoy yakasinda iyi bir bayan avukat ariyorum davama bakacak
Re: Velayet Davası açmak istiyorum
neden acilan konulara cevap verilmiyor
Re: Velayet Davası açmak istiyorum
Alıntı:
GhouLL rumuzlu üyeden alıntı
bundan 9 yil once esimden bosandim bosanirken maddi durumum olmadigi icin kendi mahkeme oglumun velayetini babasina verdi simdi ise yurt disinda yasiyorum maddi durumum cok iyi oglumun babasinin ise durumu kotu oglum babanesi halasi ve babasiyla yasiyor gecimlerini babanesinin alman maasi ile karsiliyorlar babasida calisiyor ama yetmiyor evleride kira uzlasma yoluyla velayeti almak istedim ama kabul etmedi velayet davasi acmak istiyorum oglum 11 yasinda oglumun velayetini alma sansim ne kadardir ve istanbul kadikoy yakasinda iyi bir bayan avukat ariyorum davama bakacak
Öncelikle forum kurallarına uyunuz. Sorularınızı okunabilir nitelikte ve düzgün bir şekilde sorunuz. Sorununuza yanıt verilememiş olması muhtemelen yanıtlayabilecek bilgiye sahip arkadaşların henüz bu iletinizi görmemiş olmasından yada uygun olmayışlarından kaynaklanmış olabilir. Burası kişilerin hukuki sorularına yanıt aradıkları bir forum sayfası avukat borsası değil.
Gelelim sorularınıza.. Çocuğunuzun velayetini almak için elbette dava açabilirsiniz. Velayetini alabilmeniz için babanın yetersizliğini ispatlamalısınız. Evin kira olması bir kusur değildir. Yinede hakim çocuğunuzun gelişimi için en uygun olan kararı verecektir..
geçmiş olsun..