Adalet Bakanlığına verdiğim dilekçe
Sitede kayıtlı olan ticari davadan yargılamanın tüm aşamalarını kayıp ettim.Adalet Bakanlığına haksızlığa uğradımı savunarak dilekçe ile başvurdum.Bakanlık başvurumu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına göndermiş.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı aşağıdaki yazıyı internet aracılığı ile e-mail yolladı.Bunun anlamı nedir.Açıklanmasını arz ederim.
Yapılmakta olan Bakanlık soruşturmasına esas olmak üzere,
Şikayetçi olarak beyanına başvurulacağından, 1 hafta içerisinde
aşağıda belirtilen yere müracaat etmeniz,
Re: Adalet Bakanlığına verdiğim dilekçe
Siz dilekçenizi internetten mi yollamıştınız?Size resmi yazı yollanması gerekirdi.Ancak size yollanan e-mail deki tarihi bekleme den olayın aslını astarını size yollanan bilgide müracaatınız istenen yere gidip malumat almanızı öneririm.saygılarımla.
Sayın Hukuk Sever
Teşekkür ederim.Söz konusu dava ile ilgili olarak Adalet Bakanlığına yazdığım dilekçem,3071 sayılı kanunun 4778 sayılı kanunla değişik 7.maddesi gereğince Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı İnceleme Bürosuna gönderilmiş.İlgili savcılık talimatla bulunduğum yerdeki Cumhuriyet Başsavcılığından konu hakkında bilgi ve belgeleri istemişti.Bende sundum.Dosya Ankaraya gönderildi.Cevap olumlu gelir ise hukukta anlamı nedir.Bilgi vertmenizi arz ederim.
Savcılıkta dilekçeyi size göstererek bunu siz mi verdiniz diye soracak ve imzanızı alacaklar. İmzanın önemli olduğu konularda posta, faks ya da e-mail ile yapılan başvurular için uygulanan normal bir durumdur.
Sayın Hukuk Sever
Yukarıda açıkladığınız işlemlerin hepsi Oturduğum yerdeki Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapıldı.Öğrenmek istediğim.İnceleme sonucu lehime karar verilirse,bundan sonra ne gibi işlemler yapılır.Hukukta bunun adı nedir?Teşekkür ederim.