İşveren tarafından hiçbir hakkım verilmeden işten çıkarıldım
Selamlar.
5 aydır çalıştığım işyerinden önceden haber ve para vermeksizin
işten çıkarıldım.çıkarılalı 1 ay oldu telefonlarıma çıkmıyorlar.12 günlük paramıda alamadım hiçbir imza atmadan hiçbir açıklama yapılmadan çıkarıldım.
ne gibi haklarım var acaba almak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
hiçbir hakkım verilmeden işten çıkarıldım
5 aydır çalıştığım işyerinden önceden haber ve para vermeksizin
işten çıkarıldım.çıkarılalı 1 ay oldu telefonlarıma çıkmıyorlar.12 günlük paramıda alamadım hiçbir imza atmadan hiçbir açıklama yapılmadan çıkarıldım.
ne gibi haklarım var acaba almak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Re: İşten Çıkarılma Hakkında
merhabalar,
işten çıkarılanların hakları ve nereye başvurmaları konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Re: İşten Çıkarılma Hakkında
merhaba
Benimde sorunum aynı 5 aydır çalıştığım işyeriden habersizce ve paravermeden çıkarıldım.çalıştığımyerin 30 dan fazla çalışanı var ayrıca 12 günlük çalışmış olduğum gün parasını'da vermediler.
işe girerken imzaladığım sözleşmede deneme süresi 2 ay yazıyordu ben 5 ay çalıştım. benimli birlikte birkaç kişi aynı gün çıkarıldı gerekçe göstermediler sözlü olarak çıkarıldıgımı söylediler hiçbir evrak imzalamadım.hakkımı nasıl alabilirim çıkarılalı 1 ay oldu halen para veren yok yardımcı olursanız çok sevinirim.ayrıca işyerinden yazı vermedikleri için işsizlik sigortası içinde başvuramadım 1 aylık süre geçtiyor ne yapabilirim.