:( bana yardım edin lütfen...
Yönetim Notu: https://www.hukuki.net/forum/forumdisplay.php?f=7
Printable View
:( bana yardım edin lütfen...
Yönetim Notu: https://www.hukuki.net/forum/forumdisplay.php?f=7
:( merhaba ben aslıcan birşey danışmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevnirim.geçen ayın 20 sinde (cmt günü)nişanlım esrar ile yakalanmış ve ertesi gün (pazar)nöbetçi mahkemeye çıkarılıyor.nişanlım bunu asla içmiyor buna yaptıran ağbisi git gel dior oda yapıor işte lanet olası.şuan nişanlım silivri l tipi kapalı cezaevinde.dosyası daha yeni dgm ye gitmiş.hiç içmemiş denetimli serbestlikten faydalanabilirmi lütfen bana yardım edin evlilik arifesindeydik yaktı bizi ağbisi ya.nekadar ceza alır ve ceza almaması için ne yapılmalı.şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim:(
aslı can;223126]:( merhaba ben aslıcan birşey danışmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevnirim.geçen ayın 20 sinde (cmt günü)nişanlım esrar ile yakalanmış ve ertesi gün (pazar)nöbetçi mahkemeye çıkarılıyor.nişanlım bunu asla içmiyor buna yaptıran ağbisi git gel dior oda yapıor işte lanet olası.şuan nişanlım silivri l tipi kapalı cezaevinde.dosyası daha yeni dgm ye gitmiş.hiç içmemiş denetimli serbestlikten faydalanabilirmi lütfen bana yardım edin evlilik arifesindeydik yaktı bizi ağbisi ya.nekadar ceza alır ve ceza almaması için ne yapılmalı.şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
yakalandığı esnada üzerinde bulunan esrar miktarı ne kadardı icecek kadarsa sabıkasıda yoksa tutuklanmazdı miktar ne kadardı tutuklanma nedeni nedir ne kadar miktarda esrarla yakalanmıştır içimlik esrar cıksaydı üzerinden tutuklanmazdı para cezası verilirdi
yok malesef çokmuş :( :( nasıl bir ceza alır denetimli serbestlikten faydalanabilirmi veya ceza alsa bile ne kadar alır.:(
beyfendi bana bi yardımcı olurmusunuz sizde cvp bekliyorum saygılar.......:(
Sayın aslı can,
nişanlınızın üzerinde yakalattığı esrar miktarına ve esrarı yakalatma şekline göre ceza miktarı değişir.
Birisiyle satış pazarlığı yaparken veya satış anında esrarı yakalatmışsa veya üzerinde yakalanan esrarlar satışa hazır halde paketler halinde ise esrar ticaretine girer ve ağır ceza mahkemesinde yargılanır TCK 188/3 madde gereğince en az 4 yıl 2 ay ceza alır.Detay verirseniz bizde detaylı yardımcı oluruz geçmiş olsun ama satış işaretleri olmazsa tutuklanmazdı
cok dediğiniz miktar ne kadar birde nişanlınız neyle suclanmış ve ifadesini ne şekilde vermiş icmek içinmi aldım satmak içinmi aldım ne şekilde ifade vermiş üzerinde yakalanan esrarın miktarı ne kadardı satarkenmi yakalandı yoksa normal cevirmeyemi geldi içecek kadar miktar olsa ve sabıkası yoksa tutuklanmazdı tutuksuz yargılanırdı
sevgili arkadaşlarım öncelikle benim konumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.bir çevirme esnasında yakalanmış esrar üzerinde fakat yarım kilodan fazlaymış daha sonra nöbetçi mahkemeye çıkmış oda atmış ama hala tarihini bilmiyorum.ve içiciyim demiş tedavi isteyecek bu mahkeme inşallah hakim denetimli serbestlik verir.inanki çok korkuyorum inşallah ceza almaz denetimli serbestlik alır.saygılar.:( :(