Güneş Enerjisi Sistemleri
Ben üyesi bulunduğum kooperatifin en üst katının malikiyim.Ve seneye apartmanımıza günısısı yapılacağını öğrendim(yeni devraldım ve inşaatın teslimine az kaldı).Bu 2ay içinde inşaat bitip çevre düzenlemesiyle gün ısıları yerleştirilecekmiş.Benim buna itiraz etme hakkım varmı?Eğer bunlar patlarsa(ki çok fazla sorun oluyor).Bundan doğan zararlarda çatı sorunlarının kapsamınamı giriyor yoksa bu patlayan günısısının sahibinemi?(ortak değilse)
Re: Güneş enerjisi sistemleri
tabiki ortak tesis sınıfına girecek doğacak zararları herkes paylaşacak hiç şüphesiz.
neden itiraz etmek istiyorsunuz.biz yaptırmak için can atıyoruz .sizler de yaptırmamak için .hayret birşey.bu hem size hem oturanlara herkese faydası olacak birşey ,devlet teşvik ediyor.bedava energi ve milli servet
ama terddütleriniz varsa danışarak vede önlem aldırarak yönetimle paylaşın.riskınızi azaltmaya hakkınız var bittabi
mahzurlu taraflarını yaşamışsanız.yönetimi ikaz edin vede firmayı ,tse standart arayın iso standartı arayın.endişelerinizi aktarın .bu daha mantıklı bir yol bence
benim kullanan arkadaşlardan aldığım bilgi çok olumlu