Re: Uyuşturucu madde bulundurmak (Esrar)
Yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar :( ?
Re: Uyuşturucu madde bulundurmak (Esrar)
Dava açılacaktır, buna kuşkunuz olmasın.
Şu anda muhtemelen birilerinin telefonları dinleniyor, yahut satış noktalarında gizli kameralı çekim yapılıyordur.
Hepsini bir araya getirip cümlesinin ifadesi alındıktan sonra davanız açılacaktır. Bu süreç aylar sürebilir. Ağır Ceza'da yargılanacaksınız bu arada.
Re: Uyuşturucu madde (Esrar)
- Ben bu maddeyi satıcıdan almadım.Kullanmamda hata, bir cahillik yaptım arkadaşımın vermesi üzre kötü bir heves içerisine girip bu maddeyi kullandım.
- Peki para cezası yada hapis cezası olasılıgı varmı acaba?
- Birde ben kasımda askerim,eger bu süreç içerisinde askerde olursam askeri mahkemede davam devam edermi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Sayın masum,
6 gram esrar için para veya hapis cezası almazsın rahat ol.
TCK 191/2.madde gereğince hüküm verilir.
Eğer esrar içicisi olduğunu söylemişsen tedavi tedbiri yoksa denetim tedbiri verilir ve 1 yıl süre ile bu tedbirlere uyacaksın.Eğer mahkemenin vereceği tedbire uymazsan o zaman 1 yıl hapis cezan işleme konulur ve yargılanma yerinde sulh ceza mahkemesi.Rahat uyu.
Çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için,içimi rahatlattınız.
Re: Uyuşturucu Madde (Esrar)
Korkmana gerek yok bu olayda seni savcılığa sevk ettilermi,hayır sadece gözünü korkutmuşlar.Eğer kullanıyorsan lütfen bırak şimdi sen gözetim altındasın ve tlk nun dinleniyo buna şüphen olmasın ama dikkat et en ufak hatada ilk önce savcı,kodes selametle.
Birde bağımlı veya ona benzer arkadaşların varsa uzaklaş yani kurunun yanında yaşda yanar onlar asla unutmazlar(polisler) çünkü ben bu yollardan geçtim.
Öncelikle bu fırsat için hepinize tsk ediyorum...arkadaşlar ne olur biri bana yardımcı olsn bundan 4.5 ay önce üstümde 5 adet extasy hap yakalattım denemek için almaya gittim ondada yakalandım zaten bilmiyorum böle konuları ne savcının karşısına çıktık ne kanıma baktılar ne parmak izimi aldılar ne de fotoğrafımı çektiler hiç birini olmadı tutanak tutuldu içici olarak sonra serbest kaldım 4.5 oldu hala kağıt gelmedi ne olur birisi bana yardımcı olsn daha yni evlendim ceza alma olasılığı warmı...simdiden cok tsk ederim...bide ehliyetimi aldılar men mi ediliyo yoksa mahkemede veriyolarmı? ne olur biri yardımcı olsn <....
Alıntı:
ysfdmn rumuzlu üyeden alıntı
Korkmana gerek yok bu olayda seni savcılığa sevk ettilermi,hayır sadece gözünü korkutmuşlar.Eğer kullanıyorsan lütfen bırak şimdi sen gözetim altındasın ve tlk nun dinleniyo buna şüphen olmasın ama dikkat et en ufak hatada ilk önce savcı,kodes selametle.
Kanunun şakası olmaz. Dava açılacak ve yargılanacaktır. Savcılığa "mevcutlu" olarak götürmemiş olabilirler. Savcıya bildirmişlerdir, o da ifadesini alın bırakın demiştir. Bu durum dava açılmayacak anlamına gelmez.