-
Evim Tehlikede mi?
Merhaba, ben 2005 yılında babamdan dairesini satın aldım. Çünkü babamın borçları vardı ve ben daha küçük olan dairemi satıp onun parasını babama verdim ve o günden sonra da günlük hayatını devam ettirebilmesi için zaman zaman para veriyorum. Ama tabi bu paraları hep elden veriyorum. Bu arada ilk önce dairenin üzerinde şehr vardı ama 2007 yılında o da kalktı. Tapunun üzerinde çıplak satış yazıyor. Bu arada babam 2005 yılında durumunu düzeltti ama 2007 yılında yine ticaretde zorluk yaşamaya başladı. Bize borcunun olmadığını söylüyor ama ben huzursuzum. Babamın borcu varsa bu beni ya da dairemi bağlar mıBen bu daire için paraverdiğimi nasıl kanıtlayabilirim? Benden habersiz dairemin üzerne icra konabilir mi? Cevap verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
-
Re: Evim Tehlikede mi?
paraları banka havalesi yaptıysan ve açıklama yazdıysan bu seni kurtaracak bir ayrıntı olur, veya eski dönemler için tahsilat makbuzu tarzı bişi hazırla , baban imzalasın, bide şahit bul çevreden,
ilerde işini kolaylaştırır. ama borç döneminden uzun süre önce aldıysan, pek bi sorun çıkmaması lazım normalde
2005 de aldın, borç başlangıcı 2008 mesela...